• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 168 z 624
  • 1
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 624
 #792384  autor: Lukash
 24 mar 2015, 21:15
i.slepy pisze:w piatek dostalem darmowa wymiane SIM na micro i darmowa przesylke
Czyli jednak szwagier słabo negocjował ;)
 #792399  autor: i.slepy
 24 mar 2015, 21:45
Lukash pisze:
i.slepy pisze:w piatek dostalem darmowa wymiane SIM na micro i darmowa przesylke
Czyli jednak szwagier słabo negocjował ;)
fakt faktem przesylka to ostatni punkt negocjacji. W zasadzie powiedzial mi o oplacie przy podsumowywaniu oferty i wtedy go "zaatakowalem" :)
 #792441  autor: anonim69
 25 mar 2015, 08:11
@Lukash, w poniedziałek przedłużałem umowę i przesyłka jest darmowa jak u i.slepy i rocklee.
 #792449  autor: Lukash
 25 mar 2015, 08:51
OK, dzięki, panowie za info. Tak myślałem, ze nic sie nie zmieniło, ja zawsze przedłużając mam kuriera free i się lekko zdziwiłem.
Nie będę go już denerwował, bo dał ciała z tym kurierem, a dodatkowo imo - bo brał iphone 4S - mógł wziąć z Zoom Me ;)
No ale tak to jest, jak sie nie dopyta u szwagra ;)
 #792499  autor: i.slepy
 25 mar 2015, 14:00
i.slepy pisze:
Czy orientuje sie ktos, czy w SUKach rabaty daja na kazdy telefon, czy tylko takie, co maja w kampanii?
Bo ja w zeszlym tygodniu przedluzylem ze wspomnianym wyzej S4 (na sprzedaz). Ale chcialem wczoraj zmienic na Desire 820, bo zonie sie podoba, to by miala wczesniej przed swoim przedluzeniem.
No i tutaj SUKowiec powiedzial, ze nie moglby mi tego telefonu dac z ta oferta, na ktora sie zgodzilem (Comfort -10 PLN, +1 GB).
Jest w ogole taka opcja, czy raczej sciemnial, bo maja kampanie na S4 i nie chcial stracic klienta na promowany telefon?
Odpowiem sam sobie w takim razie :) Przed chwila przedluzylem numer ojca przez SUK i wzialem Desire 820 za 339 PLN czyli ze standardowa znizka 250 PLN. Czyli w przypadku mojego numeru koles juz nie chcial po prostu zmieniac mi telefonu w zamowieniu (ktorego nie ma nadal na magazynie), albo faktycznie maja kampanie i skoro sie juz na niego zdecydowalem (prowizja dla konsultanta), to nie chcial zmienic na telefon za ktory nie dostalby wiekszej prowizji.

Wiec w jednym zdaniu - SUK daja rabat 250 zl na KAZDY telefon. Pozdrawiam :)
 #792557  autor: kowalp5
 25 mar 2015, 20:48
Przedłużyłem umowę na następujących warunkach:
    Taryfa Comfort w cenie 59,99 zł (10 zł zniżki)
- no-limit minuty na komórki T-Mobile
- no-limit rozmowy ze wszystkimi komórkowymi w Polsce
- no-limit SMS/MMS do wszystkich komórkowych
- paczka 2 GB LTE łącznie (w tym 1 GB od SUK)
- NaviExpert na 24 miesiące (trzeba aktywować przez infolinię)
- umowa na 24 miesiące, faktura papierowa bez dopłaty
- Samsung Galaxy S4 I9506 za 349 zł (250 zł zniżki)
    warte uwagi:
- nie ma lejka -> przekroczysz = dopłacasz 10 zł za dodatkowy 1 GB i tak aż do 5 GB, dopiero przy 5 GB internet jest odcinany
- zdziwiłem się, bo w poprzednich taryfach nawet w SUK trzeba było brać e-fakturę
- tego telefonu aktualnie nie mają na stanie, poinformują mnie gdy dostaną i wyślą - jeśli jest interesowanie, mogę dać Wam znać jak będzie S4 na stanie
- możliwe było dokupienie stacjonarnych za 6 zł i ubezpieczenia za 14,99 zł
- w tej taryfie nie da się wynegocjować minut zagranicznych oraz player.pl
- jak wspomniał i.slepy, zniżka 250 zł dotyczy wszystkich modeli w tej taryfie
    dla zainteresowanych
- kod oferty: HR_JUMPWB_R
- taryfa: Comfort Rodzina 110
 #792576  autor: Anthrax
 25 mar 2015, 21:48
Wczoraj dostałem telefon od T-Mobile. Dzwoniła Pani i chciała porozmawiać o przedłużeniu umowy. Z uwagi, że nie jestem właścicielem pani zaproponowała kontakt w innym dniu. Padła propozycja (przyjęta) dziś po 18. Zgadnijcie, czy ktoś z sieci zadzwonił? :D
 #792621  autor: anonim69
 26 mar 2015, 08:54
kowalp5 pisze: ...- NaviExpert na 24 miesiące (trzeba aktywować przez infolinię)...
W moim przypadku NaviExpert jest tylko na 3 miesiące, później 9,99 miesięcznie i informacja od konsultantki , że w tej chwili już nie ma na cały okres umowy.
 #792633  autor: horas
 26 mar 2015, 10:00
witam,
szukam tabelki z taryfami dla przedłużających (w SUK) umowy z telefonem i bez telefonu. Jest gdzieś tu dostępna ? przeszukałem ten temat i nie trafiłem na nie.

pozdr.
horas
Ostatnio zmieniony 26 mar 2015, 11:02 przez horas, łącznie zmieniany 1 raz.
 #792643  autor: mormegil
 26 mar 2015, 10:39
Witam,
od dłuższego czasu obserwuje ten wątek na forum a od dziś mogę przedłużać umowę (wreszcie bo mój desire x to już dogorywa pod każdym względem:)). Tak zastanowiło mnie pojawienie z1 compact w nowym cenniku i fakt że jakoś dziwnie tanio t-mobile go wystawiło. Na stronie jeszcze niedostępny i w związku z tym mam pytanie czy ktoś już się może w temacie tego telefonu? Czy faktycznie jest za 9 zł w Comforcie i to niezależnie czy przez iboa czy SUK? W takiej cenie to wydaje mi się bardzo korzystne. Za korzystne jak na T-mobile.
Pozdr
 #792646  autor: Micho
 26 mar 2015, 10:47
Nie wierzę, że Z1C będzie dostępny skoro nowszej Z3C już nie będzie. To takie sztuczne zapełnianie cennika, moim zdaniem.
 #792650  autor: i.slepy
 26 mar 2015, 11:03
zgadza sie, to raczej jakis blad. Wczoraj gadalem z konsultantka to chyba pomyslala ze jestem jakis nawiedzony ze pytam o Z1C. Ze teraz raczej Z3-jki sa w w ofercie. Takze to raczej blad.
 #792658  autor: ads
 26 mar 2015, 11:21
Ja też wczoraj rozmawiałem i to nie jest błąd. Mało tego - są też Z3 compact. Lada dzień powinny być na magazynie - białe i czarne. A jak kogoś interesuje Z3 to do końca miesiąca Sony ma fajną promocję - jeżeli ktoś ma już telefon Sony od co najmniej roku to teraz przy zakupie Z3 dostanie SmartBand Talk SWR30
 #792664  autor: Micho
 26 mar 2015, 11:32
ads pisze:Lada dzień powinny być na magazynie - białe i czarne.
Pożyjom, uwidzim :)
 #792665  autor: pawel.pietrasz
 26 mar 2015, 11:40
ads pisze:Ja też wczoraj rozmawiałem i to nie jest błąd. Mało tego - są też Z3 compact. Lada dzień powinny być na magazynie - białe i czarne. A jak kogoś interesuje Z3 to do końca miesiąca Sony ma fajną promocję - jeżeli ktoś ma już telefon Sony od co najmniej roku to teraz przy zakupie Z3 dostanie SmartBand Talk SWR30
Poziom dezinformacji w tmobile osiąga szczyt, wczoraj rozmawiałem z konsultantem i mówił mi że początkowo informowali o zamówieniu z3 compact ale w obecnej chwili informacja jest taka, że tego telefonu już nie będzie
 #792674  autor: mormegil
 26 mar 2015, 12:03
Czyli bajzel i nic nie wiadomo. Dziś mają do mnie dzwonić wieczorkiem także postaram się jeszcze czegoś dowiedzieć chociaż jak widzę informacje od konsultantów wielce są niepewne. A tak nawiasem mówiąc to dezinformacja to potężna broń, ale żeby w siebie nią uderzać to już trzeba być geniuszem ;)
 #792675  autor: SebAAA
 26 mar 2015, 12:04
pawel.pietrasz pisze:
ads pisze:Ja też wczoraj rozmawiałem i to nie jest błąd. Mało tego - są też Z3 compact. Lada dzień powinny być na magazynie - białe i czarne. A jak kogoś interesuje Z3 to do końca miesiąca Sony ma fajną promocję - jeżeli ktoś ma już telefon Sony od co najmniej roku to teraz przy zakupie Z3 dostanie SmartBand Talk SWR30
Poziom dezinformacji w tmobile osiąga szczyt, wczoraj rozmawiałem z konsultantem i mówił mi że początkowo informowali o zamówieniu z3 compact ale w obecnej chwili informacja jest taka, że tego telefonu już nie będzie

Potwierdzam
właśnie przedłużyłem umowę na firmę, 79 netto i Z3Compact za 199, z wzięciem smartband'a będzie chyba mały problem, telefon raczej będzie wysłany już w kwietniu a pani SuK'@ nie była w stani mi powiedzieć jaka data będzie widniała na dokumentach, dzisiejsza czy z dnia wysyłki telefonu.
 #792689  autor: i.slepy
 26 mar 2015, 13:31
kowalp5 pisze:Przedłużyłem umowę na następujących warunkach:
    Taryfa Comfort w cenie 59,99 zł (10 zł zniżki)
- no-limit minuty na komórki T-Mobile
- no-limit rozmowy ze wszystkimi komórkowymi w Polsce
- no-limit SMS/MMS do wszystkich komórkowych
- paczka 2 GB LTE łącznie (w tym 1 GB od SUK)
- NaviExpert na 24 miesiące (trzeba aktywować przez infolinię)
- umowa na 24 miesiące, faktura papierowa bez dopłaty
- Samsung Galaxy S4 I9506 za 349 zł (250 zł zniżki)
    warte uwagi:
- nie ma lejka -> przekroczysz = dopłacasz 10 zł za dodatkowy 1 GB i tak aż do 5 GB, dopiero przy 5 GB internet jest odcinany
- zdziwiłem się, bo w poprzednich taryfach nawet w SUK trzeba było brać e-fakturę
- tego telefonu aktualnie nie mają na stanie, poinformują mnie gdy dostaną i wyślą - jeśli jest interesowanie, mogę dać Wam znać jak będzie S4 na stanie
- możliwe było dokupienie stacjonarnych za 6 zł i ubezpieczenia za 14,99 zł
- w tej taryfie nie da się wynegocjować minut zagranicznych oraz player.pl
- jak wspomniał i.slepy, zniżka 250 zł dotyczy wszystkich modeli w tej taryfie
    dla zainteresowanych
- kod oferty: HR_JUMPWB_R
- taryfa: Comfort Rodzina 110
wg dokumentow ktore juz otrzymalem Navi Expert jest jak ktos wyzej wspomnial tylko na 3 miesiace, nie 24.

Internet nie ma lejka, ale dodatkowy pakiet trzeba aktywowac, nie jest wlaczany automatycznie jak dobijesz do wliczonych 2 GB.

Czy w swoich dokumentach nie dziwi Cie, ze nigdzie nie ma wyszczegolnionego rabatu 10 zl na abonament? bo ja wlasnie u siebie nie widze, a kod oferty taki sam.
  • Strona 168 z 624
  • 1
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 624
  • 1
  • 166
  • 167
  • 168