Normalnie sie uśmiałem dzisiaj
Dzień dobry,
Dziękuję za nadesłaną korespondencję.
W odpowiedzi na korespondencję pragnę zaproponować najnowszą taryfę Jump Start+. W kwocie miesięcznej 49,99zł brutto, w ramach której otrzymuje Pan:
- nielimitowane połączenia w T-Mobile Polska
-300 minut do pozostałych sieci komórkowych
-pakiet nielimitowanych sms/mms na numery krajowe
-250mb internetu w technologii LTE
-umowa na 24miesiące.
Cena abonamentu uwzględnia rabaty do abonamentu (każdy w wysokości 5zł brutto):
- za aktywną opcję e-f@ktura, zakłada korzystanie z faktury dostarczanej na adres mailowy bądź podglądu w serwisie iBOA,
- za zgody marketingowe, rabat udzielany jest w przypadku wyrażenia wszystkich zgód marketingowych z pkt 15.1 Kontraktu Głównego,
- za płatności w terminie, rabat uwzględniony automatycznie na pierwszej fakturze.
Dodatkowo jest możliwość dokupienia następujących pakietów:
-nielimitowane połączenia do krajowych sieci stacjonarnych za opłatą miesięczną 6zł
-nielimitowane połączenia do krajowych sieci komórkowych za opłatą miesięczną 30zł
-bezpieczny telefon w opłacie miesięcznej 9,99zł. Bezpieczne urządzenie to ochrona abonenta przed skutkami kradzieży, uszkodzenia lub zniszczenia sprzętu i karty SIM.
Do abonamentu chcielibyśmy zaproponować telefon Alcatel One Touch Idol Mini w kwocie 109 złotych.
Rozwiązanie to pozwoli na swobodne korzystanie z telefonu, a także zapobiegnie naliczeniu dodatkowych dopłat do abonamentu w przyszłości. Proponuję wygodny sposób realizacji oferty - aneks może zostać dostarczony przez kuriera pod wskazany adres. W celu ustalenia szczegółów proszę o kontakt pod numerem Biura Obsługi Abonenta 602 900 (opłata za połączenie wg cennika).
Miło mi również poinformować, że przygotowaliśmy dla Pana ofertę związaną ze świadczeniem usług bankowych. Proponuję założenie bezpłatnego konta w T-mobile Usługi Bankowe. Zalety naszej propozycji to 0 zł za prowadzenie konta oraz kartę, wypłaty z bankomatów w Polsce i za granicą oraz krajowe przelewy internetowe. Więcej szczegółów można uzyskać pod adresem
www.t-mobilebankowe.pl. Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą
Z wyrazami szacunku
Chyba nie musze mowic co odpisałem na ten temat i czekam na ich riposte