Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Tam jest błąd - w regulaminie i na blogplay jasno stoi 'promocyjne'Rosolak pisze:Na konto główne i to mi się podoba.
Jak to liczysz? Za 25 dostajesz jedynie 150 MB. Miało być 26? Nie rozumiem. Skąd wymagane 38?divhashmorex pisze:...Rozmowy i SMSy :: 25,00 złotych + bonus 15 zł = 40 zł [wymagane 38]
Nie działa w MINI MAX: "Oferta, którą posiadasz nie jest uprawniona do odbioru promocyjnych doładowań. Kup starter Play na Kartę i weź udział w promocji. Sprawdź szczegóły w regulaminie."Taczian pisze:Panowie dajcie znać czy działa Wam odbiór bonusa po doładowanie w parze. Od zeszłego roku jest z tym problem w Formułach na Kartę.
Dokładnie taki miałem komunikat. Od razu wal na Play24 i sprawdzaj ich obiecanki, bo działają "na zapomnienie". (Doładowanie rekompensujące odwleczone za miesiąc! Oczywiście nie nastąpiło z winy... "systemu".)"Oferta, którą posiadasz nie jest uprawniona do odbioru promocyjnych doładowań. Kup starter Play na Kartę i weź udział w promocji. Sprawdź szczegóły w regulaminie.
ciut odskoczę od tematu/problemu, ale chyba mało opłacalne było ładować w tej taryfie... tak mi się wydaje po przeliczeniu.Rozyk pisze:Wczoraj doładowałem przez FB Red Bull Mobile Energy za 50 zł i lipa. Nie otrzymałem bonusu.
A jak jest u Was. Mają jakieś opóźnienia z tymi bonusami?