• Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
    :thumbup:
Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
:thumbup:
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.

Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
  • Strona 26 z 39
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 39
 #786861  autor: manyaky
 24 lut 2015, 00:26
Ja chętnie w parze się dzisiaj doładuję. Piszcie PW./nieaktualne
Rosolak pisze:Na konto główne i to mi się podoba. :-)
Tam jest błąd - w regulaminie i na blogplay jasno stoi 'promocyjne' ;-)
Ostatnio zmieniony 24 lut 2015, 01:05 przez manyaky, łącznie zmieniany 2 razy.
 #786862  autor: Rosolak
 24 lut 2015, 00:29
http://www.telepolis.pl/wiadomosci/wtor ... 32687.html

//Edit :!: Na blogu napisane, że na promocyjne, czyli Telepolis się machnęło.
Ostatnio zmieniony 24 lut 2015, 00:32 przez Rosolak, łącznie zmieniany 1 raz.

W związku z przejściem na abonament, kończę zabawę w testowanie prepaidów i regularnym udzielaniem się na forum. Będę czasem zaglądał.
Życzę wszystkim pełnego zasięgu :-) R.
 #786887  autor: perdos1
 24 lut 2015, 08:39
Miało być zapewne 26 zł. 38 wymagane bo tyle kosztuje w mm no limit rozmowy i smsy. Można jeszcze doladowac za 45 w parze i wtedy no limit wychodzi 22.5/miesiąc, z tym ze trzeba mieć ci najmniej 2 miesiące ważne konto.
 #786910  autor: Enters
 24 lut 2015, 10:45
Taczian pisze:Panowie dajcie znać czy działa Wam odbiór bonusa po doładowanie w parze. Od zeszłego roku jest z tym problem w Formułach na Kartę.
Nie działa w MINI MAX: "Oferta, którą posiadasz nie jest uprawniona do odbioru promocyjnych doładowań. Kup starter Play na Kartę i weź udział w promocji. Sprawdź szczegóły w regulaminie."
Trzeba będzie reklamować ;)

Ehe aha yhy
 #786915  autor: bobiwr
 24 lut 2015, 10:56
"Oferta, którą posiadasz nie jest uprawniona do odbioru promocyjnych doładowań. Kup starter Play na Kartę i weź udział w promocji. Sprawdź szczegóły w regulaminie.
Dokładnie taki miałem komunikat. Od razu wal na Play24 i sprawdzaj ich obiecanki, bo działają "na zapomnienie". (Doładowanie rekompensujące odwleczone za miesiąc! Oczywiście nie nastąpiło z winy... "systemu".)
 #786917  autor: Taczian
 24 lut 2015, 11:02
Dokładnie! Ja od 8 stycznia piszę zgłoszenia. Ciągle spychają żeby pisać do Centrum Pomocy na FB... Już nawet u Rzecznika interweniowałem. Zadzwonił do mnie po tym konsultant, który zarejestrował sprawę i tak już wisi od dwóch tygodni ze statusem "Rozpatrywanie". Jak na razie to napisałem w sumie 15 zgłoszeń... Jest też o tym problemie wątek na forum play.

Edit:

Bonus przyznany. Dłuuugo to zajęło.
Ostatnio zmieniony 24 lut 2015, 20:03 przez Taczian, łącznie zmieniany 1 raz.
 #786921  autor: bobiwr
 24 lut 2015, 11:19
Od jakiegoś czasu prepaid córki popadł w Play w... "niełaskę". :( Np. na włączenie promocji świątecznej czekałem chyba 4 dni!?!?! Do tego kłopoty z doładowaniem w parze.
Trochę to irytujące, bo mam tu w sumie ponad 10 abo. firmowych i nie tylko. A do tego sprowadziłem do fioletu naście osób z rodziny.
 #787012  autor: martin76
 24 lut 2015, 16:20
Oczywiscie doladowanie w parze jak najbardziej obowiazuje w MiniMax wg regulaminu widniejacego na FB.
Podpowiem Wam jeszcze zeby reklamacje zglaszac przez Play24 i nie dac sie odeslac do reklamowania przez FB ( i tak nikt tu nie odpowiada), przyznaja bonus na promocyjne ALE WAZNE TYLKO DO KONCA MIESIACA, wiec reklamowac na poczatku nowego. Mi przyznali 5 zl i mieli odblokowac te 5zl na FB abym mogl przedluzyc na kolejny miesiac, nie zrobili tego bo cos sie nie da, bo to "nie ich system doladowan na FB" i inne takie pierdoly, po czym przyznali kolejne 10zl zadoscuczynienia na promocyjne bo nie da sie 2x w ciagu miesiaca dac tej samej kwoty :). Wiec reklamujcie, ze ich 5zl do konca miesiaca to nei to samo co 5zl z doladowania w parze, ktore mozna zuzyc kiedy potrzeba. Ich to nic nie kosztuje, a moze ten swoj/nieswoj zjebunny system naprawia, zeby nie marnowac czasu ludziom.
 #787220  autor: takietam1
 25 lut 2015, 16:06
@Rozyk - wczoraj to chyba Play zaliczył jedną z większych wpadek. Ich system źle lub w ogóle nie przyznawał bonusów. Do poczytania http://www.blogplay.pl/2015/02/premiuje ... we-wtorek/.
Ogólnie to powinno się z automatu naprawić, ale proponowałbym zgłosić to (gdziekolwiek to się robi dla RBME).
 #787231  autor: Traker
 25 lut 2015, 16:51
Rozyk pisze:Wczoraj doładowałem przez FB Red Bull Mobile Energy za 50 zł i lipa. Nie otrzymałem bonusu.
A jak jest u Was. Mają jakieś opóźnienia z tymi bonusami?
ciut odskoczę od tematu/problemu, ale chyba mało opłacalne było ładować w tej taryfie... tak mi się wydaje po przeliczeniu.
 #787235  autor: Wiola_K
 25 lut 2015, 17:28
Moja mama ma gołą formułę na kartę i włączony SD. I co? Zamiast 100 smsów do wszystkich dostała 100 smsów do Playa. Reklamacja złożona. Pierwszy raz jej się to zdażyło. Jak miała play fresha nigdy nie było problemu.
 #787239  autor: adik
 25 lut 2015, 17:34
Masz racje Traker jak korzystamy ciągle z pakietów 3/7 dni w RBM Energy to za środki promocyjne żadnych pakietów nie kupimy,można je wydać wyłącznie po stawce podstawowej na połączenia,smsy/mmsy,internet czyli nigdy ich nie wydamy bo pakiet nam to już wszystko daje.
Te doładowania najlepiej się sprawdzają w Minimaxie.

http://www.speedtest.net/my-result/4142279769
  • Strona 26 z 39
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 39
  • 1
  • 24
  • 25