troche obiektywizmu, co Ty z motorola tak..
nie sadze, ze irda jest lepsza od bluetooth'a, ale wolalbym miec jednak podczerwien, dlatego, ze jest popularniejsza, w moim otoczeniu malo kto ma BT..
-lepszy aparat - nie powiedziałbym, V547 ma porównywalny, jeśli nawet nie lepszy. V500 to pokrewny model.
jesli myslisz, ze v500 ma lepszy aparat niz np. cx65 to sie mylisz, bo ja mialem mozliwosc porownywania i cx65 bije na glowe aparat z motoroli.. foty sa duzo wyrazniejsze.. nie wiem, jak to jest w v547, ale tu mowa o v500..
-mozliwosc tuningowania - zapraszam na matrax - tam sie dowiesz co to tuning
blaaaa, blaaaa.. spytaj kogos z forum o tuningowanie siemensow, np. Kluska, opowie Ci troche o tym to zmienisz zdanie ;P
-wielkosc wyswietlacza - jest niewiele większy i ma lipna rozdzielczosc, to zadna przyjemnosc ogladac piksele
.. widac, ze nie nie uzytkowales np. c75, skoro piszesz, ze widac pixele na wyswietlaczu..
no i na koniec zostawiłem najlepsze: siemens nie ma mp3 ma niby wavy ale one dużo więcej zajmują. No i co jak co ale siemensy lubią się wieszać.
mp3 z 5mb pamieci?? daj spokoj.. a, co dzwonki mp3 to malutko zajmuja?

lepiej miec przecietnej jakosci wavy i ponad 10mb pamieci, niz dobrej jakosci mp3 i 5mb pamieci