Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Model telefonu
LG G3
Sieć
Play
Każdy chciałby płacić jak najmniej. To fakt, ale operator nie będzie oferował wszystkim coraz niższych abonamentów. Napisz wypowiedzenie (to podstawa) i czekaj na kontakt a potem negocjuj, twardo negocjuj....Toello pisze:Witam serdecznie!
Chciałbym przedłużyć umowę w play, jednak mam pewną wątpliwość. Na stronie 348 Azaitar wrzuca możliwe oferty, mnie interesuje ta:
WERSJA Z 1,5GB
- 32 zł na 15 mies (1,5 gb, no limit rozmowy na komorki + smsy, bez stacjo. 3 ms 0zl potem 39.99 więc średnia wartość to 32 zł)
Jestem świeżo po rozmowie z kimś z play, ale też po wizycie na ich stronie i tam jest dokładnie ta sama oferta, z tą różnicą, że przez pierwsze 3 miesiące płaci się 22zł (zamiast 0 zł).
Czy naprawdę tylko tyle można wynegocjować korzystając ze sposobu Azaitara? Liczyłem na jakiś większy rabat.. Czy może nadchodzą teraz jakieś nowe/tańsze oferty i wstrzymać się z podpisywaniem czegokolwiek? Umowa kończy mi się w kwietniu..
ywis dzięki za troskę, ale okazało się , że ten właśnie słabszy procesor to LEPSZY telefon, wiem to od mojego kolegi, który robi testy telefonów , właśnie do niego napisałam zatroskana, czy to strzał w kolano, na co kolega do mnie , że to był DOBRY wybór !ywis pisze:Tylko, że to jest ta słabsza wersja pod względem procesora niestety, którą ma Play.Awelina pisze:mam galaxy s 4 za 1 zł
...generalnie chyba tylko taka że oferta VM jest limitowana czasowodaarth pisze:Za 1,5 miesiąca kończy mi sie abonament w Play. Zawsze dostawałem super ofertę dzięki tym wątkom na forum telepolis. Ale teraz przeglądam wątek i trochę słabo jest!
Interesuje mnie tylko SIM.
Virgin Mobile: BezLimitu za 29 zł (nielimitowane rozmowy + stacjonarne + smsy do wszystkich, 2GB).
W Play za takie coś 40zł. Spora różnica. Jakie są haczyki?
Info jest na stronie 405:Bruce86 pisze:Witam
Dostałęm telefoniczną propozycję 49.9 zł - 15 m-cy free SMS i Tel + stacjo + 2 GB. Podejrzewam że nie jest to najlepsza oferta ? Ogulnie przekazałem mu ze interesuje mnie oferta pozostawienia tego co mam nawet za te 69.9 ale z S4. Poinformował mnie ze przy abo 69.9 cena za S4 wyszła by około 700 zł. Czuje ze robią mnie w balon. Mogłę prosić jakieś sugestie ? W Jakiej cenie i jakim abonamencie powiedzmy do 79.9 albo 69.9 mógł bym uzyskać ten aparat w rozsądnej cenie. Pozdrawiam
inne oferty na str. 348Azaitar pisze:79.99, zniżka 300zł np.
Samsung S4 zamiast 399 jest za 1zl (wyjątek w tym abon!!!)
Zrób wszystko tak jak na str. 348 (Wypowiedzenie i PW do Azaitara), a nie będziesz musiał do nich dzwonić (2zł. za połączenie) i dostaniesz to co chcesz (zazwyczaj w ciągu 24h - 48h)Bruce86 pisze:Dzięki, przeczytałem te posty zanim napisałem własnego. Senk w tym że poinformowałem konsultanta że ,,mój kolega dostał ofertę 79.9 i S4 za 1 zł'' na podstawie tego co tu przeczytałem niestety dostałęm odpoweidz że nie ma dla mnie takiej oferty. Umowa konczy mi sie za miesiac widać musze ją wypowiedizeć zeby dostać katą ofertę.