• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #78410  autor: bezmyslny
 06 cze 2006, 23:29
Witam,
Na stronie Siemensa

http://www.benqmobile.com/cds/frontdoor ... rN,00.html

Mozna przeczytac, ze w S68:
"Dwa wbudowane głośniki, funkcja głośnomówiąca i 64-tonowe dzwonki sprawiają, że odtwarzane przez telefon dźwięki brzmią bardzo naturalnie."

Czy ktoś może potwierdzić, że faktycznie dzwonki i głośne mówienie brzmią ładnie ? Miałem dziś w ręku C75 no to zrezygnowałem, w sumie same średnie dźwięki a do tego jakieś strasznie zaszumione.
Z góry dzięki za odzew.

------------------------

EDIT: Nikt się nie odzywa to sam sobie odpowiem:) Poszedłem do salonu Orange i pani mi pokazała:) No więc te dźwięki nie brzmią może jak dzwon Zygmunta, ale znacznie lepiej niż na przykład w C75. Faktycznie dźwięk wydobywa się z dwóch stron (z lewej i prawej) i ma się wrażenie jakby to było coś a'la stereo.
Pozdrawiam i polecam ogólnie ten model, bo miło się go trzyma i używa. W porównaniu do C75 w klażdym razie to super klasa.