Użytkownik
Ranga
Obserwator
Jeśli już to ww. kolega kuleje ostatnio na forum, a nie samo forum. To, że wiadomość jest w folderze "do wysłania" oznacza, że adresat nie odczytał jej jeszcze. Moją wiadomość już odczytał, więc przestał kuleć heheopti` pisze:Nie wiem czemu ale PW do Azaitara od 4 dni jest w folderze do wysłania, coś forum kuluje.
A orientujesz się czy mogą coś zejść z ceny telefonów przy abonamencie 69,99?ywis pisze:mateush3, przy abonamencie za 59,99 pln dostajesz wszystko to, co jest na stronie P4, dodatkowo po złożeniu wypowiedzenia masz rabat na telefon w wysokości 240 pln. Po złożeniu wypowiedzenia dzwonisz do BOK i dostajesz ofertę z DUK. Czyli Sony M2 za 1 pln, a Sony M2 Aqua za 159 pln.
Na str. 348 wyraźnie napisane: "- 59.99 zł na 24 mies z rabatem na telefon 240zł (1 GB, no limit rozmowy na komórki + smsy/mmsy, stacjo opcjonalnie 10zł)"mateush3 pisze:Czyli przy abo 59,90 mogę mieć SE Xperia M2 za 1 zł, umowa na 24msc, 1,5Gb internet i 3 msc za 32zł?
TO PRAWDA, AZAITAR TO DOBRY CZŁOWIEKAzaitar pisze:Dokładnie, służę pomocąodczytuję wszystkie wiadomości i pomagam ile mogę
To sobie poczekasz... nic z tym nie robią. Niby zgłaszają na techniczny i problem w ciągu 48h powinien być zamknięty. Ja się z tym męczę już od tygodnia i zapał mi mija oraz chęci, aby z nimi przedłużyć umowę. Chyba łatwiej może być pójść do innego operatora podpisać ofertę w ramach przeniesienia.mateush3 pisze:Dzięki pomocy Azaitara dzwonili dzisiaj do mnie z DUK, wystąpił jednak jakiś problem w systemie i nadal czekam na kolejny telefon. Ale widzę że chyba nie u mnie taki problem wystąpił ;P