• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 299 z 692
  • 1
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 692
 #783181  autor: motov3
 07 lut 2015, 21:34
Panowie na wstepie - nie, nikt sie nie pomylil. Andrzejku - nikt nie zapomnial postawic z przodu jedynki.

Oferta byla wypisana na duzej karcie chyba formatu A2 bristolu - flamastrem. Takze moze to byc jakas oferta lokalna salonu - ciezko powiedziec. Tak wiem, ze ceny via internet w PLAY sa srednio o 1000zl wyzsze przy tych telefonach.

Dlatego wlasnie jutro jade sie dowiedziec. Jak mowie zauwazylem w trakcie zakupow. Zanotowalem na wszelki wypadek, bo choc nie jestem zwolennikiem Samsungow, to znam ceny tych telefonow jak i XPERII Z3. Nie wchodzilem do salonu bo nie mialem czasu.

Jutro jak sie dowiem czegos wiecej to chetnie wam napisze. Jesli wyjdzie ze ta oferta nie zawiera ukrytych haczykow - to sam wezme, nawet po to zeby Galaxy sprzedac. :-)

Ps. Zaluje ze zdjecia nie zrobilem bo byloby czarno na bialym, bo uniknalbym tlumaczenia innym - ze jednak oferta sie pojawila, jest realna skoro wywiesili ja na wystawie swojego salonu. I jak mowie - pisana byla odrecznie.

Ps.2. Bo wiecie Panowie, gdyby to byla 930 na tych warunkach to od razu bym siedzial w salonie a nie wracal na zakupy hehe :mrgreen:

Obrazek
 #783207  autor: andrzejgolota
 08 lut 2015, 00:29
@motov3

Żeby była jasność, ja ci wierzę, że zobaczyłeś to co zobaczyłeś. Po prostu nie chcę mi się wierzyć w aż taki rozstrzał ;) Fajnie, że zawitasz i sprawdzisz, czekam na info ;-)
 #783245  autor: jackq
 08 lut 2015, 10:47
ceglaj pisze:Witam . jestem zainteresowany kupnem kodu praowniczego play chodzi o formule rodzina.
prosze o priv
za ten kod krzyczą sobie 250zł (sic) ;) powodzenia.

Jeśli ta oferta za 69,99 z S5 i Z3 za 399 jest prawdziwa to nawet warto, ciekawe co zawiera w abo.
 #783274  autor: tarinQ
 08 lut 2015, 12:08
Witam,

Mam umowę która kończy się w kwietniu, interesuje mnie przedłużenie umowy na zasadach opisanych w GU przez posta kolegi Azaitar.
Czy musi być wystawione wypowiedzenie do przedłużenia na tych warunkach? Czy można przedłużyć bez składania wypowiedzenia?
Dodatkowo oni muszą do mnie zadzwonić? Czy można się jakoś z nimi skontaktować?
 #783296  autor: Mr.Pelisa
 08 lut 2015, 13:03
tarinQ pisze:Witam,

Mam umowę która kończy się w kwietniu, interesuje mnie przedłużenie umowy na zasadach opisanych w GU przez posta kolegi Azaitar.
Czy musi być wystawione wypowiedzenie do przedłużenia na tych warunkach? Czy można przedłużyć bez składania wypowiedzenia?
Dodatkowo oni muszą do mnie zadzwonić? Czy można się jakoś z nimi skontaktować?
Jeśli kończy Ci się umowa w kwietniu to możesz wydać 2zł. i zadzwonić do Play i rozmawiać aczkolwiek ciężko będzie uzyskać warunki jakie opisał Azaitar... wysyłając wypowiedzenie i PW do Azaitara praktycznie następnego dnia dzwonią z Play z ofertą jaką wybrałeś - bez kosztów i stresu...
 #783339  autor: motov3
 08 lut 2015, 15:53
OK. Panowie bylem. Oferta prawdziwa. Tyle tylko (i tu sie nie smiac prosze :mrgreen: ) ze nie w PLAY-owce, a w T-MOBILE (moje przeoczenie, zobaczylem PLAY, chwile pozniej tablice i zle skojarzylem). Juz pisze jak to wyglada.

TMOBILE ABO 69.99 zl /mc - Oferta przy przeniesieniu numeru
Sony XPeria Z3 399zl
Samsung Galaxy S5 399zl
LG G3 399zl

W abonamencie dostajemy:
- 200 minut do wszystkich sieci komórkowych (nie wiem czy wymienne czy dodatkowo 200sms)
- pakiet Internet 500MB
Umowa na 30 miesiecy.

Dodatkowo zeby to mialo rece i nogi trzeba by dokupic
- 10zl /mc rozmowy ze wszystkimi komorkowymi NO LIMIT
- 10zl /mc SMS,MMS do wszystkich sieci NO LIMIT
- 5zl / mc rozmowy na stacjonarne NO LIMIT

Czyli ABO w wysokosci 89.99 (bez stacjonarek) lub 94.99 (ze stacjonarkami).

Umowa w podstawie ogolnie niezla dla kogos, kto wg mnie malo korzysta z telefonu.

Ps. Sorry za pomylke z Operatorem, ale nie zwrocilem uwagi.

Obrazek
 #783349  autor: wodnik76
 08 lut 2015, 16:16
POZWOLĘ SOBIE NA PRYWATE:
AZAITAR CZY MOJE WIADOMOŚCI NA PW, TO W OGÓLE DO CIEBIE DOCIERAJA??
P.S PRZEPRASZAM ZA FORMĘ, ALE PISZE I NIE WIEM CZY MOJE WIADOMOSCI DOCIERAJA DO ADRESATA
 #783351  autor: motov3
 08 lut 2015, 16:18
andrzejgolota pisze:A widzisz, nie ma tak dobrze ;)
PS> Ta oferta o której piszesz jest już od pewnego czasu w TM, tak zwana oferta smartfonowa:
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docum ... 007516.pdf
Endrju, widze widze, chociaz poza nazwa OP-a to co wstepnie podalem sie zgadza w 100%. :-) Co nie zmienia faktu ze dla kogos kto malo korzysta - dobra oferta z dobrym flagowcem.

Obrazek
 #783374  autor: bed
 08 lut 2015, 17:21
wodnik76, weź nie krzycz, bo za takie coś to fajnie byłoby gdyby mod wyrzucił Twój post. Ostatni raz był dwa dni temu. Od kiedy Ci nie odpowiada czy co tam ma robić?
 #783387  autor: playmaniak
 08 lut 2015, 17:58
Sprzedam kod pracowniczy na Formułę Rodzinną - pozwala na podpisanie umowy na taryfę 4.0+ (standardowa cena 114,99 zł miesięcznie) za kwotę 74,99 zł.
Przy standardowej ofercie całość umowy wychodzi 2069,82 zł (6 mc-y 0 zł + 18x114,99), z kodem 1349,82 zł (6 mc-y 0 zł + 18x74,99) - krótko mówiąc taniej o 720 zł.
W razie zainteresowania proszę o przesłanie oferty poprzez PW.
 #783407  autor: wodnik76
 08 lut 2015, 18:35
bed pisze:wodnik76, weź nie krzycz, bo za takie coś to fajnie byłoby gdyby mod wyrzucił Twój post. Ostatni raz był dwa dni temu. Od kiedy Ci nie odpowiada czy co tam ma robić?
Przepraszam, ale nie jest moim celem zasmiecanie forum. Po prostu zlozylem wymowienie I nie wiem co dalej... (poza tym, że czekać)
 #783409  autor: Simbas
 08 lut 2015, 18:53
@ Wodnik76
Nie martw się. Azaitar to solidna firma :) Może nie miał czasu.

Pzdr. for all Obrazek
 #783456  autor: ywis
 08 lut 2015, 21:53
Ja też zadzwoniłem do nich po wypowiedzeniu od razu, ale niestety jest jakiś problem na koncie ze zrealizowanie oferty, podobno na kilku kontach klientów są jakieś problemy z realizacją, nie na wszystkich... ciekawe kiedy problem zostanie rozwiązany, aby człowiek normalnie mógł podpisać aneks do umowy. Pewnie jak już telefonu nie będzie, to wszystko zacznie u nich działać.
 #783528  autor: Simbas
 09 lut 2015, 08:56
@ ywis
Mnie też w ubiegłym tygodniu (wtorek) przedstawili ofertę. Przyjąłem. Wszystko było ok. Jednak już na samym końcu, po rozmowach i dogadaniu wszystkiego, okazało się, że jednak coś jest nie tak i nie można wprowadzić oferty do systemu.
I cisza. Mieli dzwonić... Teraz nie wiem, czy samemu zadzwonić na *500, jak napisał pakierhakierxd?

Pzdr. for all Obrazek
 #783532  autor: ywis
 09 lut 2015, 09:12
Simbas, no to u mnie, to samo jest, jest jakiś problem systemowy na kilkunastu kontach klientów, jakieś zgłoszenie zrobione i dzisiaj mają do mnie dzwonić, zgłaszane w piątek. Jak nie poprawią, to idę gdzie indziej, bo ile można czekać. Czekam już ponad tydzień... pewnie jak się będzie dało wprowadzić, to okaże się wtedy, że już nie ma telefonu, który mnie interesował. Ja osobiście się nie gorączkuje, jeśli nie podpiszę aneksy w tym tygodniu, to idę do innego operatora. Nic na siłę :)
  • Strona 299 z 692
  • 1
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 692
  • 1
  • 297
  • 298
  • 299