• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #78251  autor: slavek
 06 cze 2006, 10:17
Witam!
Pytanie kieruję głównie do użytkowników POPa - jak wygląda kwestia promocyjnych doładowań w POPie? W Orange Go tak średnio raz na 2 miesiące przychodzi sms z informacją że doładowujac konto kwotą 50 zł gratis 20 zł do wykorzystania w Orange. W POPie tez sa takie promocje? I jak często?
Pozdrawiam

#78255  autor: pumba
 06 cze 2006, 10:40
Promocyjne doładowania w POPie i Orange GO są teraz jednocześnie i występują co miesiąc choć nie wszyscy użytkownicy dostają SMSa z informacja o tej promocji nie wiem od czego to zależy, kiedyś sam nie otzymywałem tego typu SMSów a teraz przychodzą do mnie za każdym razem. A te promocyjne doładowania są każdego miesiąca w jego drugiej połowie czyli w pierwszym albo drugim tygodniu po 15-tym i trwa do piątku danego tygodnia. W tym miesiącu pewno przypadnie to w teminie 20-23 czerwca. Napisałem od 20 bo nie wiem kiedy dokładnie zaczyna się ta promocja czy od poniedziałku czy od wtorku ja zawsze dostaje te SMSy we wtorek lub środę. To wszystko co napisałem to dotyczy doładowania kartą 50-tką gdzie dostajemy 20zł gratis a zawsze tydzień po tej promocji jest promocja już mniej korzystna czyli 50zł + 10zł gratis. Informację są sprawdzone bo sam śledzę te promocyjne doładowania i korzystam z nich od kilku miesięcy. Jakiś czas temu założyłem temat "Promocyjne doładowania w Orange" w którym staram się zamieszczać informację o tego typu doładowanaich ;)

#78257  autor: slavek
 06 cze 2006, 10:51
Dzięki za odpowiedź! Nigdy nie zwracałem uwagi na to jak regularne są to promocje, dobrze wiedzieć kiedy mozna sie ich spodziewac :-) A mam jeszcze dwa pytanka - ta kasa na koncie promocyjnym jest tylko do wykorzystania na rozmowy i smsy? Pakietu się nie kupi? I najpierw schodzio kasa zkonta promocyjnego czy z zakupionego wczesniej pakietu?

#78258  autor: pumba
 06 cze 2006, 10:57
Kwote z konta promocyjnego można wykorzystać tylko na połączenia i SMSy do sieci Orange, stacjonarne już nie i pakietu za nie nie wykupisz a pieniądze z konta promocyjnego możesz wykorzystać dopiero po pakietach ale przed pieniędzmi z konta głównego.