Ale jazda! Koleżanka napisała mi dziś rano, że wyciekł kod z Play na rozmowy i smsy za free. Kod to *188# - podawajcie dalej, bo nie wiadomo jak to się długo utrzyma! 

Ja mam 2w1 i u mnie zadziałało. Aż nie do wiary, że ktoś coś takiego wypuścił.SomalijskiWluczega pisze:a mi w play fresh nie działa. Pisze mi komunikat bym przeszedł jakimś tam kodem na play roczna ważność konta. Oczywiście podarowałem to sobie bo tym samym straciłbym stare ZM.
A może ktoś się wypowie czy działa to ludziom z formułach na kartę 2w1, 3w1 i 4w1??
Pozdrawiam
Nie da rady.SomalijskiWluczega pisze:a czy komuś udało się aktywować ten stan darmowy z play na kartę: RWK??(roczna ważność konta)??
No jak masz 2w1 to na pewno zadziałało. Co to za nowa taryfa 2w1 bo jeszcze o takiej nie słyszałem?rikko2 pisze:Ja mam 2w1 i u mnie zadziałało. Aż nie do wiary, że ktoś coś takiego wypuścił.
Dokładnie to chcą się pozbyć taryf z roczną ważnością konta, i tych niedobitków co mają stare zm.pawelec2225 pisze:cwani są. Chcą się pozbyć starych taryf. Żeby włączyć ten pakiet każą przejść na play na kartę, gdzie i tak rozmowy i sms w Play są od dawna za 0zł: http://www.play.pl/oferta/play-karta/pl ... -na-karte/
To już nie to telepolis co kiedyś gdzie przynajmniej dzień wcześniej było wiadomo co się wydarzy. Pewnie i tak już wiedzą ale nie mogą upubliczniać do czasu konferencji.tadeusz@bigos pisze:No to już dzisiaj to powinno być na Telepolis na pierwszej stronie jako główny news.