sebusy pisze:
[...] Jedno jest jednak pewne - nigdy punktami Payback nie dostaniesz tego wszystkiego co można dostać za ładowanie kasiorą - moim zdaniem one (te pkt) nie powinny stanowić podstawowego zasilania konta, jedynie awaryjnie => patrz czasowe bonusy ładowania mPotoworem oraz braku ujęcia punktów payback przy niektórych standardowych promocjach (nie podam przykładów, ale wiem że takie były).
Myślę, że doładowuję ten numer od jakichś 2 lat chyba tylko punktami Payback. Użytkownik numeru jakoś z tym żyje... Można dostać więcej? OK, tylko za to trzeba zapłacić prawdziwymi pieniędzmi, w przypadku punktów Payback wszystko jest teoretycznie za darmo...
A wracając do pytań, które prawdopodobnie chciałeś zacytować, to pytałem:
1. dlaczego brak na przedmiotowym koncie punktów promocyjnych? Oraz czy mogą się one pojawić po doładowaniu punktami Payback?
2. czy jest jakaś różnica w doładowaniu punktami Payback od razu za 100zł i 2 x 50zł (raz za razem bądź w jakimś odstępie czasu).
Naprawdę tak trudno zrozumieć powyższe pytania?
sebusy pisze:
Kody dostaje się czasami od Payback mailem oraz w eKuponach i wtedy jest wybór albo 10% od Orange, albo korzyść kodowa, bo zdaje się inne działają na doladowania.orange.pl a inne przez Payback.
Mam dwa albo nawet trzy konta Payback od kilku lat (na pewno ponad 5) i nie kojarzę bym kiedykolwiek dostawał emailem jakieś kody zniżkowe...