Witam,
nie wiem czy to odpowiedni dział na ten temat, ale nie wiedziałem gdzie indziej go podpiąć.
A mianowicie w 2013 roku podpisywałem umowe abonamentową z Orange, w promocji otrzymałem Deezer na cały czas trwania umowy (w umowie jest zapisane, że w razie przedłużenia dalej będzie darmowy - chyba że postanowienia się zmienią). W ustawieniach Deezera mam wprowadzone, że moja darmowa subskrypcja Premium+ jest ważna do 31-12-2049 (!!!). Dowiedziałem się, że Orange niedawno przerwał współpracę z Deezerem całkowicie. Kończy mi się umowa abonamentowa w ciągu 2 tygodni, na infolinii powiedziano mi, że Orange nie współpracuję już z Deezerem i po zakończeniu umowy będę musiał opłacać subskrypcje. Czy któryś z użytkowników forum ma może podobną sytuację i Deezer włączony do 2049 roku? Jak myślicie czy po zakończeniu umowy (i pewnie przeniesieniu się do innego operatora) Deezer dalej będzie działał z Premium+? Czytałem w internecie, że jest parę przypadków osób którzy mają dostęp do 2049 roku również i chwalą się, że dostali "dożywotni dostęp". Z umowy czytam, że dostęp jest tylko na czas jej trwania. Czy Orange faktycznie z Deezerem wyłączają subskrypcje po zakończeniu umowy?
Pozdrawiam
nie wiem czy to odpowiedni dział na ten temat, ale nie wiedziałem gdzie indziej go podpiąć.

Pozdrawiam