• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Sagem oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #78085  autor: nexus13
 05 cze 2006, 09:31
witam serdecznie mam problem kupilem irde kingsum ks-959 na usb podlaczylem do kompa ale niechce wukryc telefonu sagem my 400x tzn jak wlacze kompa to na chwile telefon wykrywa ze jest polaczony z kompem ale pozniej jak chce polaczyc sie przez program whellphone(demo) albo mpc to juz nie wykrywa niewiem co zrobic mozecie pomo9c system xp prof

Zapoznaj się z ZASADAMI TYTUŁOWANIA POSTÓW.
Ostatnio zmieniony 05 cze 2006, 20:40 przez nexus13, łącznie zmieniany 1 raz.

#78091  autor: stodola
 05 cze 2006, 11:53
Miałem tą Irde i okazało się, że jest walnięta. Miałem to samo. W telefonie pokazywało, że jest połączony ale komputer już tela nie widział. Jak komputer znajdzie telefon to nie łącz się przez żadne programy tylko po prostu kliknij na element który chcesz wysłać prawym przyciskiem myszki następnie :arrow: Wyślij do.. :arrow: Pobliski komputer.
Jak przez to nie pójdzie to idz do sklepu (o ile ją tam kupiłeś) i powiedz im, że nie widzi telefonu. Ja tak zrobiłem i mi wymienili na Idre z formy Forever ;) I działa jak mazenie :mrgreen:
Pozdrawiam :smt006

Obrazek
Obrazek
Sprzedam Sagema my400x. Chętnych proszę o kontakt na PW / GG ;)

#79601  autor: Czibiak
 13 cze 2006, 21:45
Ja mam taki sam problem jak powyzej :P Zaden program nie wykrywa. I w sklepie mowia,ze jakies sterowniki do Sagema trzeba :smt005 Tragedijos :shock: A jak z fona sie wysyla na kompa bez programu,to idzie,idzie i nagle... Pisze,ze nie mozna zrobic polaczenia :P Tu jest cos nie tak :twisted: :evil: Ech... Jak ktos zna jakies sterowniki,to prosze o pomoc.

P.S. stodola co Ty tam masz za podpis? :mrgreen:

#79623  autor: stodola
 13 cze 2006, 23:07
Gdzie :mrgreen: :mrgreen:
To tak można sobie zrobić żeby pokazywało nick w jakim jestes zalogowanym. Wystarczy, że wpiszesz [you*] (bez gwiazdki na końcu!) i pokazuje twój nick :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

#79678  autor: Czibiak
 14 cze 2006, 11:25
Hmmm... Ale czemu akurat Czibiaka tam masz? :evil: To jest moj nick i wszelkie prawa sa zastrzezone :smt006 :P

Co do tematu,bo sie off top straszny zrobil,ale nie popuszcze :P Jak ktos posiada odpowiednie sterowniki do Sagema i Irdy,lub wie,gdzie takowe znalezc,to prosze o info i pomoc. :cry:

#79683  autor: stodola
 14 cze 2006, 11:42
Nie wściekaj sie bo Ci zmarszczki wyjdą :mrgreen: Chyba nie zrozumiałaś o co chodzi. Jak wpiszesz w poście albo podpisie komende [ you ] (tylko, że bez spacji) to pokaże się twój nik. Tobie pokazuje się What's up Czibiak, mi pokazuje What's up stodola Kaczemu pokazuje się What's up Kaczy itd. Więcej na ten temat możesz poczytać tutaj :arrow:
Klik

A wracając do tematu. Jakiego masz Windowsa?? Jak XP to windows sam powinien sobie zainstalować stery (tak jak zrobił to u mnie i działa normalnie). Ja mam stery od Irdy firmy Forever ale wątpie żeby działały jak masz inną Irde..
Pozdrawiam :smt006

Obrazek
Obrazek

#79732  autor: Czibiak
 14 cze 2006, 16:53
:smt026 Heh Zmarszczki nawet by mi sie przydaly,bo za mlodo wygladam :P :smt059 Mam nadzieje,ze Twoje wyjasnienie jest prawdziwe... A nie jakas sciema :smt064 :mrgreen:

Mam Windows XP Home Edition ;) Od Irdy mam oprogramowanie z firmy mobile action,a Irda ma na sobie,tzn na kabelku i opakowaniu :P napisane: maXpower i jakies gaotong :roll: I w tym oprogramowaniu z plytki w ogole nie sa uwzglednione Sagemy :( Nie wiem jakie sterowniki tu trzeba :( Nic nie dziala :smt102 A moze podzielisz sie swoimi? :smt006 W sumie,co szkodzi sprobowac... :mrgreen: :blob2: Pozdrowko :smt041

#79756  autor: stodola
 14 cze 2006, 18:14
Tak więc:
Stery są Irdy firmy Forever więc nie zapewniam, że ruszą na innych :?
Obrazek :arrow: Obrazek

Link :arrow: http://rapidshare.de/files/22282355/Drv2k.rar.html

Obrazek
Obrazek

#79846  autor: Czibiak
 15 cze 2006, 10:58
Dzieki wielkie :D Mam tylko problem przy instalacji tych sterownikow,bo wyskakuje mi komunikat,ze cos z Windows XP to nie wspolgra i moga byc problemy :( A moze cos źle sie do tego zabieram? Prosze o wskazowki 8) Otwieram ten plik setup.exe :P Czy cos innego trzeba? :smt022