Użytkownik
Ranga
Obserwator
spróbuj odebrać. może mają dla Ciebie jakąś lepszą ofertę, a Ty nawet o tym nie wiesz...Ro_mek pisze: Wypowiedzenie złożone już od paru miesięcy leży, dzwonili już parę razy ale ani razu jeszcze nie odebrałem.
Czy jestem w stanie coś lepszego ugrać?
mają ofertę taką jaka jest na stronie - już dwukrotnie przy przedłużaniu oferty się na to złapałem... za każdym razem to co na stronce chcieli mi sprzedać_michal pisze:spróbuj odebrać. może mają dla Ciebie jakąś lepszą ofertę, a Ty nawet o tym nie wiesz...Ro_mek pisze: Wypowiedzenie złożone już od paru miesięcy leży, dzwonili już parę razy ale ani razu jeszcze nie odebrałem.
Czy jestem w stanie coś lepszego ugrać?
Po złożeniu wypowiedzenia też zlewają- ja złożyłam już miesiąc temu, umowa wygasa za 3 tygodnie i pomimo kilku zgłoszeń na Play24 z prośbą o kontakt, nikt nie raczył się ze mną skontaktować.hun pisze: Oni tak zlewają klientów i dzwonią dopiero po złożeniu wypowiedzenia czy jakoś im zaginąłem?
z ciekawosci wszedlem na strone orange. zaznaczylem ze przenosze numer. abo 59.98, abo przez 6mscy 0zl, minut do wszystkich 600, darmowe do orange caly czas, nielimitowane rozmowy do wszystkich na 1msc 0zl potem 10, smsy do wszystkich na zawsze, interent w tel w ramach bezpiecznego 1gb za 15zl. tel htc 610 za 379 zl. czyli zeby miec tak jak w play darmowe smsy, mmsy, rozmowy do wszystkich i 1gb neta wyjdzie Ci lacznie 84,98 i za tel 369. wiec nawiazujac do tego co napisales play powinien Ci zaproponowac drozsza oferte niz zaproponowal skoro chcesz cos takiego jak na stronie orange:)YaPaE87 pisze:heh Play 2 tyg przed koncem umowy zadzwonił po raz 1 z mega oferta:
HTC 610 za 1 zł i abonament niecałe 60:D
Powiedziałem grzecznie ze takie oferty mogą sobie ...
I jeżeli oferta bedzie taka jak na www orange to sie zgodze w innym wypadku żegnam:)
Pani powiedziała że duzo osób sie godzi na taka oferte i sie dziwi mojego wyboru , Bo...
Nigdzie lepiej nie dostane:)
Jak złożysz wypowiedzenie, to możesz dzwonić do nich sam i też dostajesz już ofertę z DUK.czlowies pisze:eżeli ktoś zastanawia sie dlaczego po złożeniu wypowiedzenia nie dzwoni do niego BUK, to spokojnie, zadzwonią ;p złożyłem wypowiedzenie 02.01.15 i dopiero od tygodnia dostaje telefony z ofertami, w tym tygodniu mialem juz 2 i dzisiaj maja dzwonic o 15.