Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Sieć
wszystkie po trochu
Przez 30 dni możesz bezpłatnie korzystać z szybkiego Internetu LTE w Red Bull MOBILE i pobierać dane bez pomniejszania pakietów. Po upływie 30 dni usługę możesz włączyć ponownie, korzystając z kodu. Promocja dotyczy korzystania z technologii LTE tylko w zasięgu własnej sieci Play.lukecz pisze:Czy poza 150 dniami za 50zł (i chyba 500mb internetu i darmowy youtube) sa jeszcze jakies ciekawe promocje w tej ofercie?
ja właśnie 3 dniowego używam od samego początku i taniej wychodzi jak na maksa wydłużamy jego działanie czyli do 4 dni, tracimy na tym co prawda MB z pakietu(przy ciągłości dane się sumują tak użytkownik qcom pisał) ale mamy 1 dzień ekstra,z tym długim uruchamianiem to chyba norma ja też tak miałem i ktoś na forum pisał że też długo czekał na aktywację pierwszego pakietu,na szczęście następne wchodzą znacznie szybciej.KA pisze:Pamiętajcie, że pakiet 3-dniowy wychodzi korzystniej w rozliczeniu miesięcznym niż 7-dniowy, tylko wymaga więcej uwagi.
bolek2004 pisze:Można kodem *163*99#
Radzę najpierw przed przenosinami znaleźć salon Play w którym będą mieli czyste karty do przeniesienia do redbull bo jest z tym duży problem, karty mnp play nie pasują, i nie daj sobie wmówić w żadnym salonie że przeniesienie do redbull mobile jest tylko przez stronę internetową bo to nieprawda.
Nie jesteś sam, bo ja obdzwoniłem cały Bydgoszcz i w żadnym salonie nie mieli kart SIM. Dopiero po interwencji na BOK w jednym z salonów zamówili, wzięli mój numer i mam dostać informację jak karty przyjdą i niby do końca tygodnia mają być...rafmik pisze:I się robi wesoło :/
Byłem w punkcie do którego dzwoniłem i potwierdzałem że są SIMki - i było by ok, gdyby nie to, że ŻADNA z tych simek nie wczytywała się w system :/
Obiecali mi, że zamówią nowe na czwartek-piątek (mają do mnie dzwonić).
W drugim punkcie podobnie - SIMki mają, ale się nie wczytują w system, mają SIMki zamówione, mają przyjść jutro, ale podobno na magazynie mieli tylko nanoSIM :/
Kurde.....