• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 282 z 692
  • 1
  • 280
  • 281
  • 282
  • 283
  • 284
  • 692
 #778959  autor: Andyy25
 18 sty 2015, 21:29
W T-mobile jest również dostępna druga opcja na 18 miesięcy no limit i 2 GB internetu za 39,99 :P wiec play lezy ;/ a ja mam do was pytanie z innej beczki używa ktoś LTE T-mobile lub play ?? da się tego uzywac jak normalnego internetu z kabla nie przerywa nie zawiesza się i nie robi większych problemów ?? Prosił bym o opinie :))
 #778979  autor: never44
 18 sty 2015, 22:29
lukasz8881 pisze:
Mr.Pelisa pisze:
_michal pisze:Witam,
Ja już od 2 tygodni prowadzę rozmowy z konsultantami P4 i notorycznie przedstawiają mi tę samą ofertę która jest w internecie. Zachęceniem wg nich jest to, że mogą zaproponować rabat (w przypadku oferty formuła 4.0 UNLIMITED za 49,99 przez pierwsze 3 m-ce płaciłbym 32zł). Cierpliwie czekam na lepszą propozycję, natomiast nie wykluczam też przejścia do T-mobile. Jeśli ta oferta JUMP bez telefonu za 29,99 zł - oferta tylko w Internecie - na 6-mcy, nie ma żadnych ukrytych opłat, a po 6-miesiącach przechodzi na czas nieokreślony na tych samych warunkach, to jest to najlepsza moim zdaniem opcja na obecną chwilę (link do oferty: http://www.t-mobile.pl/oferta/abonament ... prom_35498 )
z telefonem żadna oferta nie jest korzystna, ponieważ koszt urządzenia rozłożony na raty w abonamencie zawsze będzie opcją droższą niż zakup nowego urządzenia z rynku wtórnego z 24-miesięczną gwarancją.
Napisz do Azaitara... tu masz info i ostatnie znane oferty (lepsze niż na stronie): http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... start=5205

Czy aby dostać tą ofertę od Azaitara musi być wypowiedzenie w systemie czy niekoniecznie?
z tego co się orientuje to tak musisz złożyć wypowiedzenie żeby uzyskać od Azaitara pomoc i ofertę od GU
 #778981  autor: never44
 18 sty 2015, 22:31
asystolia pisze:
pakierhakierxd pisze: Play już nie ma najlepszej oferty ale nie jest aż tak tragicznie ,za 49,99 -tylko sim jest pełny no limit z 2.5 gb ;) ,w T-Mobile chyba z 2gb 39,99 ,10zł to już nie jest wielka kwota i chyba nie chciałoby mi się bawić w zmianę opa ;p
Ale to żadna zabawa- przecież sama się tym nie zajmuję, tylko zlecam przez internet.
Umowa na 6 mies. za 29,99 zł pełen no limit, potem 10 zł więcej, ale umowa na czas nieokreślony.

Tez pracuję i zarabiam, a mimo to 10 zł miesięcznie za takie same usługi robi mi różnicę- dlaczego mam komuś podarować w prezencie 120 zł/rocznie?? :roll:

Zostałabym w Play, gdyby mi zaproponowali podobną ofertę, ale nawet nikt nie raczy do mnie zadzwonić, mimo moich próśb i ich obietnic w zgłoszeniach na Play24.
Jak tak olewają klienta, to go stracą. :evil:
Zgadzam się :) to nie jest kwestia pracuję czy nie pracuję jeśli mam gdzieś taniej to czemu mam nie skorzystać. 10 zł w skali roku a w sumie dwóch lat abonamentu to już nie małe pieniądze i dla mnie jest to spora różnica :/
 #778985  autor: Andyy25
 18 sty 2015, 22:36
asystolia widze ze rozumujemy identycznie :) z tym ze właśnie się naczytałem opinii o T-mobile i włos na głowie się jeży co oni wyprawiają z klientami ;/ Chyba faktycznie najlepiej będzie te 10 zł dołożyć jak pisze pakierhakierxd i spać spokojnie .
 #778993  autor: asystolia
 18 sty 2015, 23:10
Andyy25 - ja byłam w T-mobile 10 lat, ogólnie nie mogłam narzekać, zmieniłam operatora na Play po akcji "5 zł". Wszędzie jest tak samo, jak już jesteś stałym klientem, to mają Cię w głębokim poważaniu. Jednak oferta za 29,99 zł jest dla mnie bardzo korzystna- i ja się przenoszę (chyba, że jakimś cudem Play nagle pobije tę ofertę, w co wątpię).
 #779000  autor: Andyy25
 18 sty 2015, 23:27
Mam nadzieje ze się nie przejedziemy :) bo od jakiegoś roku jest o nich bardzo glosno ;/ a opinie w internecie mrozą krewa w zyłach :P Naliczanie jakiś dziwnych opłat ciagly spam Alior banku wysyłane na tel może być ciężko .
 #779023  autor: asystolia
 19 sty 2015, 06:16
Andyy25 pisze:Mam nadzieje ze się nie przejedziemy :) bo od jakiegoś roku jest o nich bardzo glosno ;/ a opinie w internecie mrozą krewa w zyłach :P Naliczanie jakiś dziwnych opłat ciagly spam Alior banku wysyłane na tel może być ciężko .
Po pół roku można zrezygnować, jakby było tak strasznie :wink:
 #779028  autor: mikkel
 19 sty 2015, 07:35
Żeby wyłączyć spam w TM należy wyłączyć wszystkie zgody na IBOA po czym zadzwonić do nich, lub napisać, i jeszcze poprosić o wpisanie na czarną listę marketingową czy wypisanie z listy marketingowej i gites.
Ja tak robiłem z kilkoma numerami i jestem bardzo zadowolony. Zero spamu.
 #779097  autor: bartek1990
 19 sty 2015, 12:45
Czy istnieje jakaś zasada z okresem na ile miesięcy przed terminem zastrzeżonym zakończenia umowy można ja przedłużyć?
BOK twierdzi, ze na 3 miesiące, ale znam osobę, która przedłużała na 5 miesięcy wcześniej....
Czy kody pracownicze obniżają cenę telefonu dla każdej wybranej taryfy, również dla tych powyżej 80 zł?
 #779142  autor: Nikita_Bennet
 19 sty 2015, 15:42
a ja się dziś dowiedziałem że są przygotowywane na oba moje numery jakieś propozycje.
Wyszło to przypadkiem gdyż dobierałem jeszcze jedną kartę sim potrzebną do tabletu.
Przy okazji pracownik uświadomił mnie że niedługo kończy mi się umowa ;)
 #779166  autor: Nikita_Bennet
 19 sty 2015, 17:18
podpytam o ofertę play bo patrzę po propozycjach z posta http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... start=5205
oraz to co oferuje obecnie play na swojej stronie i tak średnio mi się to podoba i chyba zostanę przy ofercie na czas nieokreślony.
Są dwa numery.
Oba są w ofercie dla firm (myślę że da się przenieść jako klient indywidualny bo i tak nie rzucam w DG/VAT).
W sumie do obu nie potrzebuję telefonu.
Umowy dalej niż na 15miesięcy bym nie chciał podpisywać.
Obecny abo w kwocie ~62zł za oba numery mi odpowiada.
Obecne potrzeby dla każdej karty sim to:
- play no limit lub ~300 minut
- inne komórkowe no limit lub chociaż z 200-300 minut
- stacjonarki - 100-200 minut starczy
- sms/mms za free (więcej niż 100 nie wyślę miesięcznie)
- z 250 MB neta, więcej nie trzeba.

Ogónie nie jest wygadywane z każdej simki więcej niż 400 minut miesięcznie ale nie chcę patrzeć po jakich sieciach dzwonię oraz mieć opłaty miesięcznej ponad to co jest w abonamencie.

Doradzicie coś? Migracja odpada bo potrzebna mi sieć która korzysta z bts tmobile-plus-play.
 #779169  autor: bastekr1
 19 sty 2015, 17:29
witam, jestem nowy, z Play jestem 8 lat, wypowiedzenie zlozone, dzisiaj dostalem oferte na RePlay FORMUŁA 4.0 Unlimited 1 GB, 55.98 zł przez cały okres trwania umowy, tel LG D620 G2 Mini LTE za 1zl, Internet LTE Nielimitowany przez 6 miesięcy, Minuty do wszystkich sieci komórkowych Nielimitowane, SMS/MMS do wszystkich sieci komórkowych Nielimitowane, Pakiet Internet 1 GB,
nie wiem czy poczekac jeszcze na inna oferte, doradzcie cos Panowie ?
 #779284  autor: Tilt34130
 20 sty 2015, 10:22
Dzięki koledze Azaitar oraz oczywiście forum przedłużyłem wczoraj umowę w play.

Trzeba mieć wypowiedzenie złożone i rzeczywiście zadzwonili z GU z ofertą taką jak Azaitar proponował.

Polecam, ja jestem bardzo zadowolony.
 #779295  autor: never44
 20 sty 2015, 11:23
Tilt34130 pisze:Dzięki koledze Azaitar oraz oczywiście forum przedłużyłem wczoraj umowę w play.

Trzeba mieć wypowiedzenie złożone i rzeczywiście zadzwonili z GU z ofertą taką jak Azaitar proponował.

Polecam, ja jestem bardzo zadowolony.

jaką wziąłeś jeśli można wiedzieć :)
 #779309  autor: podtokonto
 20 sty 2015, 12:27
Witam, umowa kończy mi się 2 lutego, a do tej pory nikt do mnie nie zadzwonił z jakąkolwiek opcją przedłużenia. Nie mam co liczyć na to, że się jeszcze odezwą, czy może sam mam gdzieś zadzwonić do nich? Z góry dzięki za pomoc ;)
  • Strona 282 z 692
  • 1
  • 280
  • 281
  • 282
  • 283
  • 284
  • 692
  • 1
  • 280
  • 281
  • 282