• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 281 z 692
  • 1
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • 283
  • 692
 #778835  autor: martinox1
 18 sty 2015, 14:32
Witam! Zadzwoniłem w piątek na infolinię żeby zapytać o ofertę. Oczywiście zaproponowali mi to wszystko co już było wałkowane na tym forum, jednak powiedziałem, że muszę zastanowić się i poprosiłem o kontakt w sobotę. I co? Olali mnie i nie zadzwonili. Jak dla mnie przy takiej konkurencji to się w głowie nie mieści, że Play tak ludzi olewa. Mam całą rodzinę w Play więc nie chciałbym zmieniać sieci, ale jak mnie zdenerwują to uciekam, może do T-Mobile? Orange miała dobrą ofertę z kodem z Groupona, ale teraz to już lipa...
 #778841  autor: pakierhakierxd
 18 sty 2015, 14:44
Też wcześniej myślałem nad tą ofertą ale stwierdziłem że wolę 10zł więcej i pełny no limit w raz z 2.5 gb ;) ,mam 3 mies 0zł abo :D

Pozdrawiam :)
 #778845  autor: pakierhakierxd
 18 sty 2015, 14:54
Ok ;) ,ja pracuję więc 10zł w tą wewtą nie robi mi różnicy ;-) ,ale więcej niż 70 nie chciałem :D

Pozdrawiam :)
 #778847  autor: never44
 18 sty 2015, 15:14
też pracuje ;) ale tak jak i ty więcej nie chciałam tylko że ja do 60 ty do 70 każdy bierze co mu będzie odpowiadać :) tak czy siak dzwonili z GU przedstawili ofertę taką jaką podał Azaitar, nawet poprosiłam go żeby zgłosił mój nr do GU i zadzwonili :) umowa podpisana i jest git :P
 #778849  autor: _michal
 18 sty 2015, 15:18
Witam,
Ja już od 2 tygodni prowadzę rozmowy z konsultantami P4 i notorycznie przedstawiają mi tę samą ofertę która jest w internecie. Zachęceniem wg nich jest to, że mogą zaproponować rabat (w przypadku oferty formuła 4.0 UNLIMITED za 49,99 przez pierwsze 3 m-ce płaciłbym 32zł). Cierpliwie czekam na lepszą propozycję, natomiast nie wykluczam też przejścia do T-mobile. Jeśli ta oferta JUMP bez telefonu za 29,99 zł - oferta tylko w Internecie - na 6-mcy, nie ma żadnych ukrytych opłat, a po 6-miesiącach przechodzi na czas nieokreślony na tych samych warunkach, to jest to najlepsza moim zdaniem opcja na obecną chwilę (link do oferty: http://www.t-mobile.pl/oferta/abonament ... prom_35498 )
z telefonem żadna oferta nie jest korzystna, ponieważ koszt urządzenia rozłożony na raty w abonamencie zawsze będzie opcją droższą niż zakup nowego urządzenia z rynku wtórnego z 24-miesięczną gwarancją.
 #778852  autor: Mr.Pelisa
 18 sty 2015, 15:31
_michal pisze:Witam,
Ja już od 2 tygodni prowadzę rozmowy z konsultantami P4 i notorycznie przedstawiają mi tę samą ofertę która jest w internecie. Zachęceniem wg nich jest to, że mogą zaproponować rabat (w przypadku oferty formuła 4.0 UNLIMITED za 49,99 przez pierwsze 3 m-ce płaciłbym 32zł). Cierpliwie czekam na lepszą propozycję, natomiast nie wykluczam też przejścia do T-mobile. Jeśli ta oferta JUMP bez telefonu za 29,99 zł - oferta tylko w Internecie - na 6-mcy, nie ma żadnych ukrytych opłat, a po 6-miesiącach przechodzi na czas nieokreślony na tych samych warunkach, to jest to najlepsza moim zdaniem opcja na obecną chwilę (link do oferty: http://www.t-mobile.pl/oferta/abonament ... prom_35498 )
z telefonem żadna oferta nie jest korzystna, ponieważ koszt urządzenia rozłożony na raty w abonamencie zawsze będzie opcją droższą niż zakup nowego urządzenia z rynku wtórnego z 24-miesięczną gwarancją.
Napisz do Azaitara... tu masz info i ostatnie znane oferty (lepsze niż na stronie): http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... start=5205
 #778857  autor: never44
 18 sty 2015, 15:40
też tak sądzę jak kolega wyżej, napisz do Azaitara ja tak zrobiłam i zadzwonili z GU i dali lepszą ofertę. Też dzwonili wcześniej konsultanci z Play i oferowali zwykłą ofertę jak na stronie internetowej zero rabatu zero dodatkowych lepszych tylko to co każdy może sobie sam przedłużyć na stronie internetowej bez ich łaski :/
 #778875  autor: andrzejgolota
 18 sty 2015, 16:07
_michal pisze:JUMP bez telefonu za 29,99 zł - oferta tylko w Internecie - na 6-mcy, nie ma żadnych ukrytych opłat, a po 6-miesiącach przechodzi na czas nieokreślony na tych samych warunkach, to jest to najlepsza moim zdaniem opcja na obecną chwilę (link do oferty: http://www.t-mobile.pl/oferta/abonament ... prom_35498 )
A przeczytałeś sobie regulamin? Bo z niego jasno wynika, że po 6 msc cena będzie wynosić 39,99. Tak więc w ujęciu 15 miesięcznym bardziej opłaca się jednak oferta Play z GU, no chyba że ktoś po 6 miesiącach w TM znajdzie sobie gdzieś korzystniejsze warunki.

A tak ogólnie, to złożenie wypowiedzenia nigdy nie jest gwarancją dostania oferty idealnej, to jest po prostu szansa ugrania czegoś, która może się skończyć pomyślnie albo i nie. Może być tak, że będą kiepskie oferty przez miesiąc a potem lepsze itd itd. W każdym bądź razie operatora zawsze można zmienić a dobrze jest przynajmniej coś spróbować ugrać u obecnego.
 #778880  autor: Rafal80
 18 sty 2015, 16:16
Wystarczy iść do salonu play by dostać obecną ofertę GU, już o tym pisałem. Konsultanci telefoniczni (nie z GU) dają tylko to co na stronie obecnie.

Z innej beczki, jak wygląda procedura przeniesienia numeru z play jak się ma umowę na czas nieokreślony z miesięcznym wypowiedzeniem? wiek ktoś?
 #778902  autor: Nikita_Bennet
 18 sty 2015, 17:40
_michal pisze:...Jeśli ta oferta JUMP bez telefonu za 29,99 zł - oferta tylko w Internecie - na 6-mcy, nie ma żadnych ukrytych opłat, a po 6-miesiącach przechodzi na czas nieokreślony na tych samych warunkach, to jest to najlepsza moim zdaniem opcja na obecną chwilę (link do oferty: http://www.t-mobile.pl/oferta/abonament ... prom_35498 )....
Fajna oferta jak dla mnie, w sumie do rozważenia jak nie zniknie w ciągu 3-4 miesięcy bo wtedy kończy mi się umowa na 2 numery, wyszłoby mi tyle samo ile płacę w PLAY+pakiet danych którego akurat w play nie brałem aby mieć minuty na stacjonarne, telefonu nie potrzebuję bo kupuję sprzęt na allegro. No chyba że PLAY coś dorzuci lub poprawi zasięg macierzysty.

Rafal80 pisze:Wystarczy iść do salonu play by dostać obecną ofertę GU, już o tym pisałem. Konsultanci telefoniczni (nie z GU) dają tylko to co na stronie obecnie....
Dokładnie. Jak brałem umowy przed gwiazdką 2013 to w salonie dostałem lepszą ofertę niż na stronach czy GU.
 #778919  autor: asystolia
 18 sty 2015, 18:45
pakierhakierxd pisze: Play już nie ma najlepszej oferty ale nie jest aż tak tragicznie ,za 49,99 -tylko sim jest pełny no limit z 2.5 gb ;) ,w T-Mobile chyba z 2gb 39,99 ,10zł to już nie jest wielka kwota i chyba nie chciałoby mi się bawić w zmianę opa ;p
Ale to żadna zabawa- przecież sama się tym nie zajmuję, tylko zlecam przez internet.
Umowa na 6 mies. za 29,99 zł pełen no limit, potem 10 zł więcej, ale umowa na czas nieokreślony.

Tez pracuję i zarabiam, a mimo to 10 zł miesięcznie za takie same usługi robi mi różnicę- dlaczego mam komuś podarować w prezencie 120 zł/rocznie?? :roll:

Zostałabym w Play, gdyby mi zaproponowali podobną ofertę, ale nawet nikt nie raczy do mnie zadzwonić, mimo moich próśb i ich obietnic w zgłoszeniach na Play24.
Jak tak olewają klienta, to go stracą. :evil:
 #778923  autor: lukasz8881
 18 sty 2015, 19:22
Mr.Pelisa pisze:
_michal pisze:Witam,
Napisz do Azaitara... tu masz info i ostatnie znane oferty (lepsze niż na stronie): http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... start=5205

Czy aby dostać tą ofertę od Azaitara musi być wypowiedzenie w systemie czy niekoniecznie?
 #778930  autor: asystolia
 18 sty 2015, 19:37
Nie mam włączonych blokad, bo z BOKu dzwonią, obiecują że zadzwoni ktoś z działu przedłużania umów i... na tym koniec.
 #778948  autor: data17
 18 sty 2015, 20:37
asystolia dali ci no limit i 1,5gb za 39,99 a w t-mobile masz za 29,99 tylko 500mb wiec nie placisz 10zl ekstra za to samo tylko masz po prostu wiecej neta.
Inna sprawa ze w nju mobile i red bull mobille za no limit i 2gb palci sie tylko 39zł i umowa na czas nieokreslony :D
 #778956  autor: asystolia
 18 sty 2015, 21:21
39,99 zł ale bez stacjonarnych, które są w T-M za 29,99 zł.
Nie potrzebuję 1,5 gb danych, co im jasno napisałam (bo porozmawiać z konsultantem nie było okazji do tej pory... :? ).
  • Strona 281 z 692
  • 1
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • 283
  • 692
  • 1
  • 279
  • 280
  • 281