39,99zł
Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet
bdkacz pisze:Najpierw to zadzwoń i dowiedz się czy nie dadzą CI takich warunków bez "cyrków"
Rozumiem, że nowa karta już działa. W takiej sytuacji korzystasz jeszcze ze starej taryfy. Nowa taryfa wchodzi w życie w przeciągu 48 godzin. Powinnaś dostać smsa z potwierdzeniem.szaroniebieska pisze:Cześć! Tak jak już pisałam otrzymałam dziś S4, wysłałam sms aktywacyjny ale nie otrzymałam jeszcze smsa potwierdzającego aktywację. Natomiast stara karta sim została zdezaktywowana. Co teraz? Czy jeśli wyślę jakieś smsy/zadzwonię naliczą mi dodatkowe opłaty? Z tego co czytałam mają 24h na aktywację, zgadza się?
shootem pisze:goswik1970, wypowiedzenie to jeden miesiąc i upływa ostatniego dnia okresu rozliczeniowego. Wypowiadasz z przeniesieniem do prepaida, następnie idziesz do innego operatora, który przejmuje numer. Później wracasz.
Ale jest jeden problem: poza tym, że nie dostaniesz tej oferty na przedłużenie, to dodatkowo - jeśli dobrze pamiętam regulamin - po okresie, na który została zawarta umowa (czyli owe 6 miesięcy) abonament rośnie o 10 zł.
Wszystko jasnest.konsultant pisze:Rozumiem, że nowa karta już działa. W takiej sytuacji korzystasz jeszcze ze starej taryfy. Nowa taryfa wchodzi w życie w przeciągu 48 godzin. Powinnaś dostać smsa z potwierdzeniem.szaroniebieska pisze:Cześć! Tak jak już pisałam otrzymałam dziś S4, wysłałam sms aktywacyjny ale nie otrzymałam jeszcze smsa potwierdzającego aktywację. Natomiast stara karta sim została zdezaktywowana. Co teraz? Czy jeśli wyślę jakieś smsy/zadzwonię naliczą mi dodatkowe opłaty? Z tego co czytałam mają 24h na aktywację, zgadza się?
p.s
Aktywacja taryfy i aktywacja nowej karty SIM to dwa, niezależne od siebie procesy.
amen - i ja potwierdzam, zakończenie całego procesu.Salus pisze:Dotarł do mnie kurier z S4 I9506 Srebrny, a dokładnie srebrna klapka, czyli tak jak sądziliśmy. Po za tym wszystko się zgadza. Tak więc saga z przedłużeniem umowy i dostarczeniem telefonu dobiegła końca