zakupiłem telefon nokia 6230i w punkcie Plusa. po 2 dniach pozbyłem się simlocka w servisie .
Zamontowałem karte Ery.
i wszystko jest ok. do czasu jak nie zachce mi sie pozgłębiac tajników wapu lub gprs-u
. Po wejsciu do wapu, telefon gaśnie. Po ponownym uruchomieniu, po wbiciu Pina , po kilku sekundach znowu sie zawiesza. i tak cały czas.Musze wsadzic karte innej sieci, i przywrócic ustawienia Fabryczne
Po tym zabiegu znowu na karcie ery jest ok.
Zmieniałem ustawienia Wapu,GPRSu ( dane pobrałem ze strony Ery)
ale to nic nie zmieniło, wchodząc do Wapu- pojawia mi się literka G w lewym górnym rogu i telefon zamiera.
i znowy przywrocenie ustawien fabrycznych i jest ok
Soft jest: 3.62
a aparat robiony w Niemczech.
Pytanko:
czy to może byc wina softu?
czy raczej aparat jest uszkodzony?
wszystkim dziekuje za poświęcony czas na czytanie ,pisanie odpowiedzi dla mnie:-)
sry za byki, własnie 5 raz przywracałem ustawienia fabryczne w tej noki
Zamontowałem karte Ery.
i wszystko jest ok. do czasu jak nie zachce mi sie pozgłębiac tajników wapu lub gprs-u
. Po wejsciu do wapu, telefon gaśnie. Po ponownym uruchomieniu, po wbiciu Pina , po kilku sekundach znowu sie zawiesza. i tak cały czas.Musze wsadzic karte innej sieci, i przywrócic ustawienia Fabryczne
Po tym zabiegu znowu na karcie ery jest ok.
Zmieniałem ustawienia Wapu,GPRSu ( dane pobrałem ze strony Ery)
ale to nic nie zmieniło, wchodząc do Wapu- pojawia mi się literka G w lewym górnym rogu i telefon zamiera.
i znowy przywrocenie ustawien fabrycznych i jest ok
Soft jest: 3.62
a aparat robiony w Niemczech.
Pytanko:
czy to może byc wina softu?
czy raczej aparat jest uszkodzony?
wszystkim dziekuje za poświęcony czas na czytanie ,pisanie odpowiedzi dla mnie:-)
sry za byki, własnie 5 raz przywracałem ustawienia fabryczne w tej noki