To tak jakby poównywac buty Nike za 300,- a te z targu za 20. Bez sensu. Za nokią przemawia jakość,solidność i stabilność. ...MADE IN CHINA.
Dokładnie...SonyEricssony pakują wszystkie bajery do telefonu i przypominają mi zabawki z odpustu

.Oczywiście zawsze się przyda bajer typu odtwarzacz MP3,gry,ale oczywiście 3D,a nie podobne do tych z pegasusa...aparat w telefonie to jedna wielka porażka! Zdjęcia są gorszej jakości niż te z cyfrówek,nie wiem za bardzo do czego Ci producenci zmierzają,niedługo w telefonie będziemi mieli wszystko,dosłownie wszystko.To tylko kwestia czasu.
Musimy wziąść pod uwagę przedewszystkim natępujące rzeczy:
1)Nokia jest starsza od k750i
2)MA napewno mniejszy wyświetlacz,co nie trudno zauważyć.
3)Niedawno miała jeden z najlepszych aparatów wbudowanych w telefonie na rynku,a teraz jest to aparat średniej klasy,oczywiście lepszy od klasyka VGA.
4)Jak wspomniał
piotrz,jeżeli cena jest o 100zł wyższa to pewne,że lepiej jest kupić telefon nowszy i lepszy,nie uważącie?Nokia ma żadką rozdzielczość 208x208,a do niej nie ma zadużo,np. tapet na telefon.Moim zdaniem powinieneś kupić k750i,przewyższa nokie lepszymi parametrami,do trwałości chyba mu daleko,zresztą nie na próżno ludzie mówią na około,że nokie to najtrwalsze telefony.Wydaje mi się,iż SE. też robi kroki w tej dziedzinie.JA osobiście wolałbym spróbować czegoś nowego,mam na myśli symbian.No ale skoro przedstawiłeś oba te modele telefonów,rozumiem,że Cię on nie interesuje,więc nie zwracam się w jego kierunku.Weś SonegoEricssona
k750i.