Szkoda że nie robią tego od 6 lat.. No cóż, jak to mówią lepiej późno niż wcale 

Najeżdża i ma racje, w Małopolsce jest taki sam syf w Playu. A jakość połączeń pomiędzy orange a play nie ma sensu porównywać. Wystarczy zerknąć na forum play jak tam ludzie plują na zrywanie połączeń i skaczący zasięg. Za co można chwalić playa to można ale za jakość to powinno się im wbić pewną część ciała w gardło!pawelec2225 pisze:@plejsrej przestań już cały czas najeżdżać na tego Play'a. Może w Warszawie jest źle, ale to nie znaczy że tak jest wszędzie. Porównując z Orange, Play nie wypada tak wcale źle, a przynajmniej tak jest w lubuskim. Przynajmniej nie zrzuca połączeń do GSM'u i przy przełączaniu w pasmach 3G nie ma wędrówki przez 2G.
Rok u nich byłem i musiałem zerwać umowę bo nie dało się normalnie korzystać. Z innymi sieciami nie ma tutaj najmniejszego problemu,tylko ten play leci w kulki. Co ciekawe voice w Glucie dalej szwankuje a LTE działa bardzo dobrze - kuriozum. O ile w samym Tarnowie da się przyzwoicie korzystać o tyle na wsi gdzie mam dom jest tragedia, ciągle skacze po Plusie i Orange z zasięgiem.Emsi pisze:Miałeś jakieś doświadczenia z plejakiem?