• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #774975  autor: bercika
 03 sty 2015, 12:58
Witam.. Ja w sprawie z nielimitowanymi sms w PLAY INTERNET NA KARTE
Potrzebuje nielimitowane SMS,albo i jak jeden wybrany nr.gdzie będę miala taniej. Czy jest taka możliwość ?oczywiście ,zeby internet tez dzialal
 #775388  autor: loker
 04 sty 2015, 23:07
Mam Play Internet na kartę, aktywowałem już starter darmowe LTE, raz darmowe LTE na 30 dni i ostanio po raz drugi darmowe LTE, ale konto mam ważne do 20 stycznia, więc chyba to będzie mniej niż 30 dni?

W każdym razie chcę przejść do RedBullMobile, to konto doładowało mi się w zasadzie przypadkowo. A mam na nim 10 GB transferu i ponad 60 zł. Jak to wykorzystać najlepiej Waszym zdaniem? Transfer to jedno, może doładuję jakoś niedrogo konto, aby mieć do wykorzystania w kilka dni, ale co z kasą? SMSy specjalne czy ew. zasilenie jakiś usług - co polecacie? Chcę też część przekazać na cele charytatywne, w sensie, aby nie wyszło tak, że konto straci ważność i pieniądze przepadają.
 #775506  autor: Maniek99
 05 sty 2015, 12:42
@loker
Nie odzyskasz więcej jak 20 parę zł.
O ile operatorzy się nie zrzekną zysku (raczej niema co liczyć), to na charytatywne pójdzie ciut więcej.
 #775515  autor: martin76
 05 sty 2015, 13:14
Nic nie odzyska, bo i w POnK i PInK nie ma SMS premium.
 #775744  autor: loker
 06 sty 2015, 00:14
Rzeczywiście, chciałem dzisiaj wysłać SMSa na Szlachetną Paczkę i nie chce się wysłać...
Co proponujecie? Dalej pakować kasę w to konto, w celu korzystania z darmowego LTE czy jednak do RBM przejść? Jak inaczej można te środki wykorzystać? Zmiana taryfy, operatora?