Witam serdecznie. Zgłaszam się do Was z pewną kwestią. Mianowicie do końca umowy mam jeszcze półtora roku. Do tej pory specjalnie nie przejmowałem się kwestią jej długości ponieważ w ramach programu Era Premia Gold miałem możliwość corocznej wymiany telefonu. W związku z tym, że mam bardzo wysoką średnią na fakturze było mi na rękę, że w zamian za każdorazowe przedłużenie umowy o rok, zawsze w marcu trafia do mnie telefon z najwyższej półki ofertowej T w bardzo fajnej cenie. Niestety, bez przesłania mi jakiejkolwiek informacji T pozbyła się programu Gold. Zabawne jest to, że podczas namawiania mnie na zmianę taryfy na JUMP, w wakacje, konsultantka pytana przeze mnie o program Gold, bez zająknięcia poinformowała mnie, że nic się w tej kwestii nie zmienia.

Dopiero teraz, gdy kwestia wymiany słuchawki stała sie dla mnie priorytetowa,sprawa wyszła na jaw podczas rozmowy z konsultantem. Niestety, tak na dobrą sprawę nikt w infolinii nie jest w stanie udzielić mi żadnej wyczerpującej informacji. Programu nie ma, fakt, ale być może oferta będzie. Kiedy, nie wiadomo. Kuriozalne jest to, że, jak powiedział pewien miły człowiek (konsultant), jeśli otrzyma Pan taką ofertę to będzie mógł z niej skorzystać, jeśli nie to nie będzie pan mógł... Twierdził, że w niektórych przypadkach T nadal składa oferty abonentom programu Gold, ale nie jest już do tego zobligowana. Bardzo prosiłbym o odpowiedź kogoś zorientowanego w tajnikach programu (byłego) Gold, tudzież obecnych ofertach przedłużeniowych dla uczestników byłego programu Gold o pomoc oraz wyjaśnienie czy mam na co liczyć jeśli chodzi o przyspieszenie przedłużenia, cokolwiek. pozdrawiam o z góry dziękuję za pomoc. Jeśli zamotałem, przepraszam.