divhashmorex pisze:No paczajta państwo, zazwyczaj trolle z wychylaniem główek czekały do ogłoszenia konferencji.
Wtedy się zaczynały cuda i dziwy

Rozumiem, że możecie mi nie wierzyć, bo mam tylko jeden napisany post na forum. Z drugiej strony na moja korzyść powinno działać, że mój wpis został popełniony ZANIM ogłoszono jakąkolwiek konferencję. Ale nie zamierzam Was specjalnie przekonywać, bo nie jestem pewien czy na początku ankiety nie było jakiejś klauzuli o zachowaniu jej przedmiotu dla siebie i nie rozpowszechnianiu jej w żaden sposób.
Polecam tylko wrócić do mojego wpisu pod koniec grudnia/na początku stycznia i sprawdzić czy miałem rację.
A co do wpuszczania ankieterów, to gość który ze mną rozmawiał skarżył się że nikt nie chce z nim gadać, choć w tej ankiecie ludzie mają wpływ na kształtowanie oferty Playa, więc powinno im na tym zależeć we własnym interesie. Żadna pisanina na forum, FB czy blogu rzecznika nie ma takiego znaczenia jak wypowiedź osoby z (przykładowo) 300 - osobowej wylosowanej grupy, bo na podstawie m.in. tych osób oferta jest modyfikowana lub wprowadzana.
Dlatego ja mu powiedziałem, że na przyszłość może mnie odwiedzać i może dzięki tamu będę miał w przyszłość styczność z jeszcze jakimiś fajnymi ofertami.
PS. A psa też mam...