• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #769345  autor: martinezowiec
 11 gru 2014, 05:31
divhashmorex pisze:No paczajta państwo, zazwyczaj trolle z wychylaniem główek czekały do ogłoszenia konferencji.
Wtedy się zaczynały cuda i dziwy :D
Rozumiem, że możecie mi nie wierzyć, bo mam tylko jeden napisany post na forum. Z drugiej strony na moja korzyść powinno działać, że mój wpis został popełniony ZANIM ogłoszono jakąkolwiek konferencję. Ale nie zamierzam Was specjalnie przekonywać, bo nie jestem pewien czy na początku ankiety nie było jakiejś klauzuli o zachowaniu jej przedmiotu dla siebie i nie rozpowszechnianiu jej w żaden sposób.

Polecam tylko wrócić do mojego wpisu pod koniec grudnia/na początku stycznia i sprawdzić czy miałem rację.

A co do wpuszczania ankieterów, to gość który ze mną rozmawiał skarżył się że nikt nie chce z nim gadać, choć w tej ankiecie ludzie mają wpływ na kształtowanie oferty Playa, więc powinno im na tym zależeć we własnym interesie. Żadna pisanina na forum, FB czy blogu rzecznika nie ma takiego znaczenia jak wypowiedź osoby z (przykładowo) 300 - osobowej wylosowanej grupy, bo na podstawie m.in. tych osób oferta jest modyfikowana lub wprowadzana.

Dlatego ja mu powiedziałem, że na przyszłość może mnie odwiedzać i może dzięki tamu będę miał w przyszłość styczność z jeszcze jakimiś fajnymi ofertami. :)

PS. A psa też mam... :)
 #769381  autor: R.Mandano
 11 gru 2014, 11:08
martinezowiec pisze:bo nie jestem pewien czy na początku ankiety nie było jakiejś klauzuli o zachowaniu jej przedmiotu dla siebie i nie rozpowszechnianiu jej w żaden sposób.
To ci powiem, że opowiadając na Forum o wizycie ankietera złamałeś tą klauzulę - jeśli była w tej ankiecie i podpisałeś takie zobowiązanie.

Ale z drugiej strony, ankiety są anonimowe, więc jakim cudem mogłeś się do czegokolwiek zobowiązać w tej ankiecie, skoro ANKIET ANONIMOWYCH się NIE PODPISUJE :?:

Podsumowanie : ściemniasz kolego, co w prosty sposób udowodniłem metodą dedukcji logicznej.
:mrgreen: :D :lol: :-D :lol:
 #769421  autor: martin76
 11 gru 2014, 13:51
R.Mandano pisze:Czyli ta promocja świąteczna wskakuje zanim uruchomi się tę usługę kodem :?:
Nie.
Musisz ja uruchomic, ale chodzi o to, ze system bilingowy playa zaliczyl na poczet 10zl kase wygadana jeszcze w listopadzie (po aktywowaniu promocji swiatecznej) mimo, ze licznik tejze, stal na zero bo byl no limit juz z wygadania 29 zl w minimaxie.
 #769446  autor: anonymous093133
 11 gru 2014, 15:40
Mam pytanie związane z "Starter 12 GB na cały rok tylko za 50 zł".
Czy ten starter można używać przez cały rok ( oczywiście korzystając wyłącznie z 1GB miesięcznie internetu ) bez konieczności jego doładowywania?
Pytam , ponieważ nie do końca rozumiem zasady jego używania.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
 #769447  autor: martin76
 11 gru 2014, 15:44
waldekgdynia pisze:Mam pytanie związane z "Starter 12 GB na cały rok tylko za 50 zł".
Czy ten starter można używać przez cały rok ( oczywiście korzystając wyłącznie z 1GB miesięcznie internetu ) bez konieczności jego doładowywania?
Pytam , ponieważ nie do końca rozumiem zasady jego używania.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
nie ten watek

jest jak piszesz.

dokladne warunki w regulaminie tak od 3 str http://www.play.pl/resources/pdf/2014/C ... 122014.pdf
 #770344  autor: martinezowiec
 15 gru 2014, 05:44
R.Mandano pisze: To ci powiem, że opowiadając na Forum o wizycie ankietera złamałeś tą klauzulę - jeśli była w tej ankiecie i podpisałeś takie zobowiązanie.
To była ankieta na laptopie więc nic fizycznie nie podpisywałem.
R.Mandano pisze: Ale z drugiej strony, ankiety są anonimowe, więc jakim cudem mogłeś się do czegokolwiek zobowiązać w tej ankiecie, skoro ANKIET ANONIMOWYCH się NIE PODPISUJE :?:

Podsumowanie : ściemniasz kolego, co w prosty sposób udowodniłem metodą dedukcji logicznej.
Widać, że chyba nigdy nie brałeś udziału w żadnej ankiecie. Praktycznie zawsze na końcu jest prośba o podanie nr telefonu i chociaż imienia, żeby firma, w której pracuje ankieter mogła sprawdzić czy naprawdę ze mną rozmawiał i czy niczego nie przeinaczył (np. mojego wieku, w jakiej sieci jestem, czy ankieta była na laptopie itp.)

Gdyby nie było takiej weryfikacji ankieterzy robiliby ankiety sami ze sobą bez wychodzenia z domu.

A wracając do meritum: myślę, że jeszcze jakieś dwa tygodnie i zaczną się przecieki o nowej ofercie...
 #770385  autor: Ryszard Lubicz
 15 gru 2014, 09:27
Mi promocja świąteczna wskoczyła po zjedzeniu 8,30zł. Załadowałem 5 zł, aktywowałem 10za5, zjadło 8,30 i promocja świąteczna zaczęła działać.

Grażynko wybacz...
 #774715  autor: adik
 02 sty 2015, 14:45
to chyba jasne jak słońce że promocja skończyła się wczoraj o 23.59,chyba nie myślisz że Play będzie nam sponsorował rozmowy na zawsze.

http://www.speedtest.net/my-result/4142279769
 #774772  autor: Emsi
 02 sty 2015, 18:18
No więc właśnie. :-) Też mam tak na P24, a kasa upływa, także nie ma się czym podniecać. Poza tym dostałem SMS, w którym dziękują za skorzystanie z promocji.
 #774780  autor: bolek2004
 02 sty 2015, 18:36
Pewnie lada dzień technicy usuną wszystko co dotyczy tej promocji z play24. Też widzę że już kasę z konta pobiera normalnie. Nie ma co żałować bo i tak się sporo przyoszczędziło na tym promo. Nie piszę o sobie bo nie skorzystałem ale reszta rodzinki jak najbardziej.