• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#77250  autor: jahu
 31 maja 2006, 20:20
Skoro oddali po 26 dniach to:
zmiescili sie w przepisowych 30 dniach na odpowiedz - ponadto wszelkie teksty tutaj napisane w stylu wymysly klientow nie dotycza tego przypadku - coz czasem to poprostu wina operatora.
Mi tez tak skasowali wbrew regulaminowi uslugi dostep do kanalu internetowego, programu lojalnosciowego przed okresem wygasniecia umowy - reklamacja i okazalo sie ze otrzymalem rekompensate.
gudcezar o 50 zetach za cos takiego zapomnij - dostales zwrot, pewnie tez napisali jaks formulke grzecznosciowa, tak czy tak masz poglad akurat na obsluge w tej sieci - jak sie nie podoba zmienisz operatora - tylko pamietaj gdzie indziej cudow nie oczekuj - tez moze tam trafic Ci sie podobny kwiatek..

#77256  autor: gudcezar
 31 maja 2006, 21:10
Najgorsze jest to, że jak klient zawini to mu zaraz dowalą jakoś karę wziętą z kosmosu a jak operator coś źle zrobi to nic z tego się nie ma… mi tu nie chodziło o 5 PLN mi tu chodziło o ZASADĘ

#77267  autor: cesarz
 31 maja 2006, 21:42
gudcezar pisze:No oddali, ale po 26 dniach więc to i tak skandal!!! właśnie odpisałęm im żeby mi dali rekompensate w wysokości 50 PLN powinni mi bez gadania dać!!!!!
Gdyby Tobie zginelo 50zl to przeprosiny mogly by byc za drugie 50zl .W Jednej Idei tak przepraszli.

#77284  autor: heyman
 31 maja 2006, 22:14
Nieważne o jaką kwotę chodzi jeśli zabrali z konta to muszą oddać i bez dyskusji.O swoje trzeba walczyć.Ja jak byłem w Ideii Pop to takie numery robiłem,że niektórzy nie mają zielonego pojęcia.Dokładnie czytałem wchodzące promocje,regulaminy ulotki,brałem udział w wielu konkursach i jak tylko znalazłem jakiś haczyk to to umiejętnie wykorzystywałem.Nawet gdy wylądało,że jestem na przegranej pozycji to walczyłem do końca i za każdym razem wygrywałem takie reklamacje nie dośc,że zwracali pieniądze na konto to jeszcze rekompensaty w postaci doładowań bardzo często po 25zł więc uzbierała Mi się niezła sumka prawie za friko.Byłem uczestnikiem programu Profit to jeszcze kwoty z doładowań przez operatora zamieniały się na punkty

#77383  autor: Jedi
 01 cze 2006, 17:27
Mi też w reklamacjach zawsze dawano jakieś zadość uczynienie, ale zawsze żądałem go w reklamacji. W odpowiedzi informowano mnie, że nie wszystko było ok i przepraszają za kłopoty i nie muszą dawać dodatkowych rabatów, ale dla dobrego imienia spółki je przekazują.
Ale wy macie heyah, więc macie bez ściemy. Doładowania to doładowania, a nie prezenty od opa 8) 8)

#81147  autor: fanatyk
 22 cze 2006, 16:16
co do znikania kasy - zamuwiłem sibie pakiet wap za 7zet (3mb-5mb) coś mi to niezabardzo dziła bo co sie połoncze to mi znika kasa w małych ilosciach typu 50gr (za 50kb wpa 1 grosz hyba..) i wo dodatku kiedy z-zerowało mi sie kąto (wydałem) nadal pobierało mi za wap ktury kiedyś przesiedziałem aż dostałem -3zł

#81257  autor: PeGaS
 22 cze 2006, 22:49
:roll:
Jakbym się nie starał, nie moge zrozumieć, że dla 5PLN można się tak ciśnieniować... Jak ja bym chciał mieć tylko takie problemy.