• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#77041  autor: pafciu
 30 maja 2006, 13:26
se ma lepszy aparat? a do czego te zdjęcia będą Ci służyć? przecież najgorsza cyfrówka robi lepsze zdjęcia niz ten k750. poza tym se to telefony-zabawki - bardzo dobre ale cholernie delikatne. jak Ci upadnie to koniec. mam złe doświadczenia z k700. myślę że x700 jest znakomitym fonem w bardzo dobrej cenie. nie wiem nad czym się zastanawiasz, ale bierz samsunga a se omijaj.

#77154  autor: Frasio
 30 maja 2006, 21:32
pafciu pisze:se ma lepszy aparat? a do czego te zdjęcia będą Ci służyć? przecież najgorsza cyfrówka robi lepsze zdjęcia niz ten k750. poza tym se to telefony-zabawki - bardzo dobre ale cholernie delikatne. jak Ci upadnie to koniec. mam złe doświadczenia z k700. myślę że x700 jest znakomitym fonem w bardzo dobrej cenie. nie wiem nad czym się zastanawiasz, ale bierz samsunga a se omijaj.
Widać że krótko masz tego K700i.
SE mają słabą obudowę, ale oprócz tego są wytrzymałe.
Mi nie raz spadł na asfalt - tylko lekkie rysy na obudowie
Wylałem przypadkiem na niego ćwierć litra wody mineralnej - nic się nie stało
Spadł z pół metra na śnieg ekranem i klawiaturą w dół - również nic się nie stało.

Bierz SE.

Obrazek

#77185  autor: szczeka
 31 maja 2006, 11:37
Dragon, co mpx maja do jakosci zdjec? miedzy aparatem 2mpx i 1.3mpx roznica jest tylko w pixelowym rozmiarze zdjecia. na jakosc zdjecia skladaja sie inne czynniki, anizeli te 'megapiksele'...
 #77729  autor: krzysztof852
 03 cze 2006, 16:06
Moim zdaniem wez K750i poniewz ma lepszy aparat foto.

#113861  autor: jerryjm
 14 paź 2006, 14:50
elo,
po przeczytaniu tych paru postow powoli zaczynam sie obawiac tego iz wczoraj zamowilem samsunga x700... z drugiej jednak strony wy tu wszyscy glownie piszecie na temat aparatu cyfrowego... dla mnie to jest najmniej istotniejsza rzecz... wazne tylko aby byl, wystarczy nawet 0,3mpx (taki do mmsów, bo do niczego innego i tak te aparaty sie nie nadaja). Jak chce sobie popstrykac fotki to jest od tego prawdziwa cyfrówka a nie telefon - telefon ma dzwonic...
nigdy jeszcze nie mialem samsunga i skusiło mnie to ze jest ladny (rzecz gustu oczywiscie), ma przystepna cene i sporo bajerow, jak m.in. radio czy mp3 - fakt faktem ze rzadko z tego bede korzystal, ale nie kupie sobie odtwarzacza mp3 (szkoda kasy, zbyt rzadko bym uzywał), a tu od czasu do czasu cos mozna posluchac...
se ma to samo, ale nie podoba mi sie z wyglądu, jest bardziej spotykany niz x700, no i jest drozszy...

jak przyjdzie do mnie zamowiony x700 to zobaczymy czy go zostawie czy jednak sprzedam i bede dalej szukal jakiegos ciekawego telefoniku. mam nadzieje ze nie bedzie taki zly... bo w sumie to nie ma w czym wybrac... nic mi sie nie podoba :P chyba jestem zbyt wybredny :D
pozdro