• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #768366  autor: st.konsultant
 06 gru 2014, 23:11
norbert1111115 pisze:Kurier ktory przyjedzie to mi wytlumaczy? Bo na necie czytalem regulamin przy zamawianiu umowy i nic nie ma na ten temat
Kurier nic nie wytłumaczy bo on nie jest pracownikiem T-Mobile i na ofertach się nie zna. Jego rola to tylko dostarczenia paczki.
 #768372  autor: ciekawy
 06 gru 2014, 23:23
kurier tylko przekaże umowę, telefon i co tam ma przekazać, weźmie kasę za telefon i wszystko, kurier ma mało czasu i nie będzie nic tłumaczył,

dlaczego chcesz anulować zamówienie skoro przez net masz lepsze warunki niż w salonie ? możesz nie odebrać przesyłki od kuriera, to napewno,

z tym pierwszym rachunkiem może źle napisałem ale chodzi o to w skrócie, że trzeba się liczyć z kosztami pierwszej faktury do dwukrotności wybranej opłaty abonamentowej + opłata aktywacyjna
 #768382  autor: niunius93
 07 gru 2014, 00:10
Pierwsza faktura będzie wynosiła 2 razy więcej niż powinna , to jest kwestia tego, żeby "wybiec" miesiąc do przodu z fakturami (jeśli się mylę proszę mnie poprawić )
 #770079  autor: norbert1111115
 14 gru 2014, 00:20
Hej mam juz tego galaxy i zeby nie zakladac nas tematu napisze tutaj. Gdy chce robic zdjecia przednim aparatem i wlacze efekty to jest strasznie ciemny ekran ze po ciemku nic nie widac. Jak sie wezmie tylko rozwinie panel efektow to wszystko widac na podgladzie, ale gdy juz sie wlaczy jakis efekt np czarno bialy to wszystkp staje sie ciemne, nawet na podgladach