• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #76932  autor: PiotrG-dz
 29 maja 2006, 18:45
Kupiłem sobie używaną karte SIM POP i nie wiem jaka jest w nim taryfa.Jak to sprwadzić jaką się ma taryfę :?:

#76939  autor: pumba
 29 maja 2006, 19:17
Zadzwoń pod *111 to usłyszysz komunikat "Witaj w automatycznym biurze obsługi klienta i tu nazwa taryfy np. Nowy POP"

#76946  autor: flus
 29 maja 2006, 19:48
pumba pisze:Zadzwoń pod *111 to usłyszysz komunikat "Witaj w automatycznym biurze obsługi klienta i tu nazwa taryfy np. Nowy POP"
A nie prawda bo uslyszy ze POP a nie jaka taryfa, aby sprawdzic jaka ma sie taryfe nalezy wyslac SMSa o tresco JAK DLUGO pod numer 130 (koszt standardowego SMSa)

#76950  autor: pumba
 29 maja 2006, 19:54
flus pisze:
pumba pisze:Zadzwoń pod *111 to usłyszysz komunikat "Witaj w automatycznym biurze obsługi klienta i tu nazwa taryfy np. Nowy POP"
A nie prawda bo uslyszy ze POP a nie jaka taryfa, aby sprawdzic jaka ma sie taryfe nalezy wyslac SMSa o tresco JAK DLUGO pod numer 130 (koszt standardowego SMSa)
Miałem na myśli obecne taryfy Nowy POP to usłyszymy POP jeśli Orange Go to Orange Go, lub Jeszcze Jedna Idea na kartę a przy starszych taryfach jest w menu głosowym opcja która pozwala na sprawdzenie taryfy ;)

#76956  autor: PiotrG-dz
 29 maja 2006, 20:04
Obaj macie pomógł dzięki :wink:

#76984  autor: Kaczy
 29 maja 2006, 22:08
Można jeszcze sprawdzić przez stronę orange-online.
Tam będzie szczegółowo napisane jaką mamy taryfę.

...::: Made for loneliness :::...