Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
To prosty proces w ciągu kilku dni zjawia się kurier Pan tylko przygotowuje potrzebne dokumenty.norbert1111115 pisze:A czy dalo by rade zeby pojsc do salonu t mobile i zeby pomogli mi zawrzec umowe przez neta?
Chętnie bym ci sam pomógł ale niestety nie jestem z wawynorbert1111115 pisze:A czy dalo by rade zeby pojsc do salonu t mobile i zeby pomogli mi zawrzec umowe przez neta?
Ja osobiście lecę na s3 i nie mam zamiaru go szybko sprzedawać ogarnia wszystko nie potrzebuje nic więcej a wyświetlacz HD Super AMOLED daje radę jak wezmę zwykłego IPSa to aż mnie cofa.norbert1111115 pisze:Dzieki za odpowiedzi, a ktorego bardziej polecacie? Ma byc do dzwonienia, czasem w jakies gry pograc oraz ogladania filmow i robienia zdjec, a na koniec do internetu.Mozecie polecic, miedzy S4, a 4s, czy to juz moj wybor? Pozdrawiam i mniej podatny na uszkodzenia, zeby sluzyl na dluzej aaa i najwazniejsze to sluchanie muzyki
na pierwszej fakturze abonament z góry + abonament obecny + opłata aktywacyjna i chyba jeszcze wyrównawcza ale tego nie jestem pewien, to normalne, zawsze tak wystawiają pierwszą fakturę,norbert1111115 pisze:Jak to 2 razy? Ze po miesiacu place 140 czy po 2 miesiacach dopiero placr 140?
ciekawy pisze:na pierwszej fakturze abonament z góry + abonament obecny + opłata aktywacyjna i chyba jeszcze wyrównawcza ale tego nie jestem pewien, to normalne, zawsze tak wystawiają pierwszą fakturę,norbert1111115 pisze:Jak to 2 razy? Ze po miesiacu place 140 czy po 2 miesiacach dopiero placr 140?
od drugieh faktury płacisz normalnie o ile wyłączysz usługi płatne dodatkowo, które nie są potrzebne, a które T aktywuje, żeby zarobić na tym, że ktoś nie deaktywuje