Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Model telefonu
Wydaje mi się, że to doładowanie 5zł, które aktywuje się automatycznie po odpaleniu startera, będzie działać tak samo jak zwykłe doładowanie. Skoro uczestniczy w promocji "Pierwszy Raz" to czemu miałoby nie przedłużać konta o 365 dni?Przemix pisze:nie będzie ważny rok tylko 30 dni, chyba że to doładowanie gratisowe przyjdzie po aktywacji i zadziała jak zwykłe doładowanie
Ale spokojnieqcom pisze:taaa zamówcie po 20 starterów, kase wydajcie na sms premium i startery do kosza, a potem będziecie się dziwić czemu operatorzy nie chcą wysyłać darmowych starterów.
W PL jak coś dają za darmo to trzeba przecież brać ile wlezie czy potrzebne czy nie i kombinować żeby jeszcze max z tego wyciśnać eeeehh...
Na allegro tez najpierw promocja z visa miała być na dowolną ilość zamówień a potem ograniczyli do 5/dzień i łącznie maks 20 na kontomartin76 pisze:Tak samo robila VISA na allegro, zwracali koszt dostawy do 20 zl. Mysalem, ze to jedne 20 zeta na osobe, a tu sie okazalo, ze to w danym okresie na wszystkie zakupy przez aplikacje mobilna. A, ze duzo kupuje na allegro to zaoszczedzilem z 1000zl. Chcieliby to by ograniczyli liczbe promocyjnych zwrotow. I nie mam 20 kont na allegro, jade na jednym od poczatku istnienia allegro.
Zamówiłem w nocy z poniedziałku na wtorek (01:42), a przesyłka dotarła 30 minut temu, czyli czekałem 3 dni;)auvi pisze:Kiedy kupiłeś i ile w sumie czekałeś na przesyłkę?
Raczej wątpię aby chcieli schodzić z pakietami 30 dniowymi poniżej tych 19zł. To i tak już jest mało.sebusy pisze:@lee - próbowałem trochę kiedyś ich pomęczyć na fb o #naszybko na 30dni, ale widocznie za mało ludzi to potrzebowało.
Sorki, ale nie bardzo rozumiem, to żałujesz mi tych przysłowiowych 2zł*...o to że mam co chcę a płacę mniej? Bo wiesz oddźwięk Twojego posta jest bardzo nadmuchany i w tonie strasznego burżuja - ale niestety zasada jest jasna, w prepaid się nie przepłaca (*i nie jest to tylko 2zł), jak chcesz wygodę bierzesz abonament. Gdzie jest ta kompletna oferta - za 20zł? 100minut/m-c to kompletna oferta? To oferta dla bardzo specyficznego użytkownika.m.sta pisze:Boże, ale się nakombinujecie żeby być te 2 zł do przodu... 20 złotych za kompletną ofertę to naprawdę dla was tak dużo ? Za chwilę będziecie wymagać żeby wszystko było za darmo a najlepiej żeby wam dopłacili.
Ja na to już dawno patrzę jako raczej ciekawostkę, a jeżeli ktoś się chce bawić w takie wygibasy - jego sprawa. Faktycznie, teraz jest tak śmiesznie tanio, że tylko czekać, aż operatorzy się opamiętają i podniosą cenym.sta pisze:Boże, ale się nakombinujecie żeby być te 2 zł do przodu... 20 złotych za kompletną ofertę to naprawdę dla was tak dużo ? Za chwilę będziecie wymagać żeby wszystko było za darmo a najlepiej żeby wam dopłacili.
A co jeśli masz pod opieką 5 czy 10 takich numerów? Z 20 zł robi się 100-200 zł i jeśli nie zarabiasz przynajmniej kilku tysięcy na miesiąc to ta stówka czy dwie jest już znaczącą kasą.m.sta pisze:Boże, ale się nakombinujecie żeby być te 2 zł do przodu... 20 złotych za kompletną ofertę to naprawdę dla was tak dużo ? Za chwilę będziecie wymagać żeby wszystko było za darmo a najlepiej żeby wam dopłacili.