i.slepy pisze:Poniżej cennika oferty limitowanej nie schodząparasolcia pisze:Czy ktoś się orientuje ile można wynegocjować przez suk zniżki na samsung s5 przy abonamencie 69,99zł?
A jaka jest cena w tym cenniku? Dziękuje za odpowiedź
i.slepy pisze:Poniżej cennika oferty limitowanej nie schodząparasolcia pisze:Czy ktoś się orientuje ile można wynegocjować przez suk zniżki na samsung s5 przy abonamencie 69,99zł?
Link do cennika jest na poprzedniej lub dwie strony wcześniej.parasolcia pisze:i.slepy pisze:Poniżej cennika oferty limitowanej nie schodząparasolcia pisze:Czy ktoś się orientuje ile można wynegocjować przez suk zniżki na samsung s5 przy abonamencie 69,99zł?
A jaka jest cena w tym cenniku? Dziękuje za odpowiedź
widać po dacie utworzenia konta.parasolcia pisze:Zazwyczaj nie mam z tym problemu, najwidoczniej wyjątkowo musiałam przeoczyć, kolego. Trochę cierpliwości i zrozumienia nie każdego trzeba mierzyć swoją miarą. Pozdrawiam
Ja miałem taki przypadek, że wynegocjowałem sobie zniżkę na 3 miesiące, ale jest małe ale. To było w taryfach firmowych a nie w prywatnych (proFirma Jump! XL)Andyyy pisze:zadzwoniła Pani z SUK i wciąż proponuje to samo co miesiąc temu bez jakiejkolwiek możliwości otrzymania zniżki nawet na 1-2 miesiące.
Dokładnie. Ja ze 2 miesiące temu przeszedłem z Rodziny na Jump. Płaciłem 60 pln, a teraz płacę 45. Myślałem że jest w tym jakiś haczyk, bo dziwne by firma dobrowolnie obniżyła abo i pozbawiła się dodatkowych przychodów, ale nie. Umowę jak miałem do 1.03.2015, tak mam.thonka pisze:propozycja konsultantki to była migracja na taryfy Jump, każdy może zmigrować jeżeli się uprze.