• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 97 z 624
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 624
 #767752  autor: parasolcia
 04 gru 2014, 23:48
i.slepy pisze:
parasolcia pisze:Czy ktoś się orientuje ile można wynegocjować przez suk zniżki na samsung s5 przy abonamencie 69,99zł?
Poniżej cennika oferty limitowanej nie schodzą

A jaka jest cena w tym cenniku? Dziękuje za odpowiedź
 #767755  autor: i.slepy
 04 gru 2014, 23:54
parasolcia pisze:
i.slepy pisze:
parasolcia pisze:Czy ktoś się orientuje ile można wynegocjować przez suk zniżki na samsung s5 przy abonamencie 69,99zł?
Poniżej cennika oferty limitowanej nie schodzą

A jaka jest cena w tym cenniku? Dziękuje za odpowiedź
Link do cennika jest na poprzedniej lub dwie strony wcześniej.
Troszkę chęci i wkładu własnego koleżanko i można samemu wszystko znaleźć. Wystarczy przejrzeć kilka ostatnich stron tematu przed zadaniem pytania :) pozdrawiam
 #767757  autor: parasolcia
 05 gru 2014, 00:00
Zazwyczaj nie mam z tym problemu, najwidoczniej wyjątkowo musiałam przeoczyć, kolego. Trochę cierpliwości i zrozumienia nie każdego trzeba mierzyć swoją miarą. Pozdrawiam
 #767758  autor: i.slepy
 05 gru 2014, 00:03
parasolcia pisze:Zazwyczaj nie mam z tym problemu, najwidoczniej wyjątkowo musiałam przeoczyć, kolego. Trochę cierpliwości i zrozumienia nie każdego trzeba mierzyć swoją miarą. Pozdrawiam
widać po dacie utworzenia konta.
i prosze mnie nie obrażać, bo ja tego nie zrobiłem.
 #767767  autor: shootem
 05 gru 2014, 00:23
parasolcia, na pewno widziałaś już ten cennik. Zresztą zdaje mi się, że sama pisałaś, że masz ten telefon w iBOA za 899 zł, więc masz nawet niższą cenę niż w ofercie limitowanej.

A tak nawiasem - jeśli ktoś sprawdzał wspomnianą ofertę limitowaną ostatnio 3 grudnia, to następnego dnia została ona zaktualizowana. Głupio tak często zamieszczać link do jednego pliku, więc w tym poście znajduje się link do właściwego dokumentu.

Przyroda postąpiła z nami jak łotr. Im kto bardziej w życiu zmądrzeje, tym bliżej do jamy.
Stanisław Lem
 #767819  autor: Andyyy
 05 gru 2014, 10:28
Słuchajcie, teraz to jest rzeczywiście jakiś dramat... Za miesiąc mam zaplanowane rozwiązanie umowy po wysłaniu wypowiedzenia, zadzwoniła Pani z SUK i wciąż proponuje to samo co miesiąc temu bez jakiejkolwiek możliwości otrzymania zniżki nawet na 1-2 miesiące...

Chciałem iP5s albo iP6 - proponują iP5s za 1199zł przy abonamencie 89,90zł z 1GB albo iP6 za 1199zł przy abonamencie 109,90zł z 1GB. Nawet podwojony limit danych nie przysługuje. Jak zapytałem o zniżkę na abonament na 1-2 miesiące o czym ktoś tutaj pisał to otrzymałem info że też nie jest to możliwe. No więc podziękowałem i podtrzymałem wypowiedzenie.

Ciekawe czy to już jest granica negocjacji czy jeszcze czymś mnie zaskoczą.
 #767820  autor: MatmaN
 05 gru 2014, 10:32
Może nowy prezes coś poradzi na tą falę migracji do innych sieci? Ja też rozważam, ale nie widzę poza Orange alternatywy, która też jakoś szczególnie na kolana nie rzuca.
Miałem brać S4 za 149, ale jeszcze się wstrzymam, bo 69,90 netto to nie jest jakaś nie wiadomo jaka okazja :(
A ceny iPhonów w Polsce to kpina i tyle.
 #767821  autor: P1otr_PL
 05 gru 2014, 10:37
Ja również rozważam przenosiny do Orange po 12 latach w T-mobile. Ceny- kpina. Oferta-kpina. Mam umowę do 1.03.2015 i nie przedłużam, czekam do ostatniego momentu, a jeśli się nic nie zmieni w ofercie- nie widzę innego wyjścia jak przenosiny.
 #767823  autor: MatmaN
 05 gru 2014, 10:40
Ale serio: czy w tym momencie Orange jest tak wiele lepszy? Nie pytam złośliwie, po prostu ja tej lepszości jakoś nie widzę :D
 #767829  autor: Theman
 05 gru 2014, 11:01
Swoją drogą naprawdę oferty no-limit są tragiczne w T-mobile. 2 lata temu dostałem Rodzinę 60 za 55 zł, za cały pakiet płacę 60 zł i mam 500 min do wszystkich, nielimitowane do tmobile, 1000 sms/mms i 1 gb netu który zwalnia po przekroczeniu. 500 min i 1000 sms mi w zupełności wystarczyło a opcja zwalniającego internetu i tak była spoko. Teraz nie dość, że nie idzie zmniejszyć abonamentu nawet przez SUK to internet za 69,90 zł mam tylko w wysokości 0,5 gb i słuchawki strasznie drogie.
 #767832  autor: Andyyy
 05 gru 2014, 11:05
Heh, ja obecnie jeszcze mam Rodzinę 20 ze 150 minutami, darmowymi sms/mms i 500MB za 30zł brutto/mc (i to było w ofercie z telefonem!). I też mi to wystarcza. Gdyby nie niewydajny iPhone4 z którego korzystam i konieczność jego wymiany, to nic bym w tej ofercie nie zmieniał.
 #767849  autor: MatmaN
 05 gru 2014, 12:16
Ulala, ja mam 816 za 299 zeta :D Niefajnie z ich strony.
Generalnie 816 jest w moim przekonaniu za duży- ale fajnie wykonany. Nie bawiłem się nim dłużej, ale sprawiał pozytywne wrażenie, a ja ogólnie lubię HTC. Dla mnie to bardziej phablet (czy jak to się tam teraz mówi) niż telefon.
S4 z kolei jest mniejszy, jest już trochę na rynku i ma zdecydowanie większe wsparcie po względem custom romów. Hardware'owo też wypada w moim przekonaniu lepiej.
Koniec końców- wszystko sprowadza się do pytania: do czego potrzebny Ci telefon?
 #767950  autor: phonemaniac
 05 gru 2014, 14:06
Andyyy pisze:zadzwoniła Pani z SUK i wciąż proponuje to samo co miesiąc temu bez jakiejkolwiek możliwości otrzymania zniżki nawet na 1-2 miesiące.
Ja miałem taki przypadek, że wynegocjowałem sobie zniżkę na 3 miesiące, ale jest małe ale. To było w taryfach firmowych a nie w prywatnych (proFirma Jump! XL)
 #767993  autor: Wbl
 05 gru 2014, 17:04
Ostatnie dwa razy przedłużałem przez SUK, ale to co teraz można u nich ugrać, to nie można tego nazwać negocjacjamj. Dorzucają jakieś drobnostki, a ceny niektórych telefonów wychodzą lepiej przez "Mój T-Mobile" i ja wczoraj przedłużyłem przez panel Jump M z SG S4 za 149 zl i Jump S z SG Ace 4 za 99 zl, do tego połączę sobie dwa numery w Internet Connect na 1GB i mnie starczy. W panelu lepsze ceny niż u konsultanta i w ofercie limitowanej, która wczoraj usłyszałem jeszcze nie jest dla mnie dostępna, a mam ponad 3 msce do końca umowy (ponoć za miesiąc będzie dostępna, ale wtedy mogą zniknąć moje telefony). Do tej pory miałem rodzine 60 z 500 min. i 1GB - minuty mi nie wystarczały, z netem było ok.

Zależy, kto co oczekuje, ale wniosek mam jeden - teraz SUK mało może, a IBOA spełnia swoją rolę, czyli nie jest już tylko łącznikiem z SUK.

Jedną ciekawostkę usłyszałem od konsultantki: mogłem na próbę wziąć taryfę Jump M nie za 70, a za 65 do końca obecnej umowy, nawet bez telefonu, a z końcem umowy byśmy decydowali - zwiększamy, obniżamy, mogłem też w międzyczasie dobrać tel., ale paliło mi się z S4, więc te 5 zl odpuściłem. O tym na 20 str. wstecz tego tematu nie znalazłem informacji, więc się dziele.
 #768158  autor: thonka
 06 gru 2014, 11:53
propozycja konsultantki to była migracja na taryfy Jump, każdy może zmigrować jeżeli się uprze.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet
 #768184  autor: P1otr_PL
 06 gru 2014, 14:06
thonka pisze:propozycja konsultantki to była migracja na taryfy Jump, każdy może zmigrować jeżeli się uprze.
Dokładnie. Ja ze 2 miesiące temu przeszedłem z Rodziny na Jump. Płaciłem 60 pln, a teraz płacę 45. Myślałem że jest w tym jakiś haczyk, bo dziwne by firma dobrowolnie obniżyła abo i pozbawiła się dodatkowych przychodów, ale nie. Umowę jak miałem do 1.03.2015, tak mam.
  • Strona 97 z 624
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 624
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97