Spokojnie, nie chodzi mi o poradę wróżka, tylko o to, żeby ludzie podzielili się swoimi doswiadczeniami, bo nie chce brać oferty z iboa, wolałbym z konsultantem przedyskutować choćby kwestie tańszej słuchawki czy zwiększonego internetu 

No patrz jak testują moją cierpliwość, ale póki co dobili do granicy, jeszcze nie przeszli. Można zatem dokupić neta, np. za 10 zł miesięcznie dodatkowe 500 MB i wtedy się nimi podzielić? Gdzieś pewnie była o tym mowa, ale w obliczu nowych faktów wolę dopytać o aktualne możliwości.st.konsultant pisze:
Muszę Cię zmartwić co do punktu 3....Do 31 listopada tak to właśnie wyglądało. Zwiększało się na numerze A internet z 250 MB do 1 GB (koszt 10 zł). Następnie robiło się Connect z numerem B. Numerowi A opłata wzrastała o 2 zł, ale numerowi B obniżała się o 10 zł. Czyli w sumie płacąc tylko 2 zł więcej mieliśmy 1x1G (wspólny pakiet) zamiast 2x250 MB.
Od 1 grudnia, w taryfie JUMP S, za 10 zł pakiet zwiększa się do 500 MB. Czyli powyższa operacja nie ma sensu, ponieważ płacąc 2 zł więcej mamy internetu tyle samo. Opcja może być dobra tylko dla przypadków takich, gdzie np numer B w ogóle nie potrzebuje internetu...
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docum ... 007664.pdf
Punkt 8, w tabelce jest info o 500 MB za 10 zł w taryfie JUMP S.
Czy aby na pewno bez LTE? "HR_LTEX2_RATY"jowita pisze:W iboa pojawiła mi się oferta z podwojonym internetem, ale nie dla wszystkich abonamentów, tylko Jump M, L, XL, nie dotyczy ofert z LTE.
Tablety-widma znikły, iphone 4s znow kosztuje 200zl, LG 3s z wieżą wciąż za 399.
muody pisze: Czy aby na pewno bez LTE? "HR_LTEX2_RATY"
Już się wylogowałam i nie spisałam kodu. Tracę nerwy wobec tych ciągłych zmian. Wierzę, że mają błędy na stronie - wyświetliłam sobie porównanie trzech telefonów, i nagle wszystkie miały cenę 200 zł, mimo że jeden z nich wg. wyświetlanego cennika dla Jump M powinien byc za 9 , drugi za 150 a dopiero trzeci za 200. Może to ceny jakie będą jutropiotrzet pisze:Każda taryfa JUMP na abonament ma LTE. Na pewno jest błąd w opisie.
Jeszcze coś przyszło mi do głowy - Jump S już zamówiłem przez IBOA, ale drugą taryfę wezmę Jump M, a w niej jest 1GB - co będę dopłacał 10 zł za jakieś pakiety, kiedy dopłacę 20 zł i zniżka na telefon wyższa (wtedy M podzieli się z S za w sumie 2 zł). Dobrze kombinuję? Internet connect nie musi łączyć dwóch równorzędnych taryf, prawda?st.konsultant pisze:Muszę Cię zmartwić co do punktu 3....Do 31 listopada tak to właśnie wyglądało. Zwiększało się na numerze A internet z 250 MB do 1 GB (koszt 10 zł). Następnie robiło się Connect z numerem B. Numerowi A opłata wzrastała o 2 zł, ale numerowi B obniżała się o 10 zł. Czyli w sumie płacąc tylko 2 zł więcej mieliśmy 1x1G (wspólny pakiet) zamiast 2x250 MB.
Od 1 grudnia, w taryfie JUMP S, za 10 zł pakiet zwiększa się do 500 MB. Czyli powyższa operacja nie ma sensu, ponieważ płacąc 2 zł więcej mamy internetu tyle samo. Opcja może być dobra tylko dla przypadków takich, gdzie np numer B w ogóle nie potrzebuje internetu...
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docum ... 007664.pdf
Punkt 8, w tabelce jest info o 500 MB za 10 zł w taryfie JUMP S.
Hmm, ale a nie czekam na niego. W taryfie Jump M kosztuje 1500 zl. Czekam na cos malego i sprytnego, z dobrym aparatem i nie musi to byc Apple, cena do 200 zl. Nie wiem dlaczego u nas ten telefon to taki drogi luksus, pamiętam jak czesto szukalam drogi na Erasmusie w Dublinie, kazdy kogo pytalam, wyciagal Iphona i wchodzil do mapy. A tak narzekali na kryzys.SACZI pisze:Jowita, bierz iP5s.
Ja też na niego czekam.
Czytałem i kilkukrotnie ktoś się chwalił rabatem 100 zł albo i więcej. Niemniej dzięki, mam jeszcze trochę czasu na zastanowienieMicho pisze:A czy szanowny kolega poczytał trochę ten temat? Jest tu napisane, że obecnie konsultant nic lepszego nie zaoferuje jeśli chodzi o słuchawki, niekiedy lepsza oferta na iboa jest
Mam 4s i wiem co mówię.jowita pisze:Hmm, ale a nie czekam na niego. W taryfie Jump M kosztuje 1500 zl. Czekam na cos malego i sprytnego, z dobrym aparatem i nie musi to byc Apple, cena do 200 zl. Nie wiem dlaczego u nas ten telefon to taki drogi luksus, pamiętam jak czesto szukalam drogi na Erasmusie w Dublinie, kazdy kogo pytalam, wyciagal Iphona i wchodzil do mapy. A tak narzekali na kryzys.SACZI pisze:Jowita, bierz iP5s.
Ja też na niego czekam.
Telefon o ktorym pisalam to iP4s. Powodem dla ktorego powaznie o nim mysle, jest jego aparat oraz male rozmiary, zastanawiam sie tylko jak bardzo bym przeklinala za pare miesiecy brak karty pamieci.
Moze powinnam w ogole dac sobie spokoj ze sprawdzaniem ofert do stycznia - ale iP5s za 200 zl bedzie pewnie za 2 lata...
tutaj masz załącznik cenowy właśnie do tej wersji (za 49.99):dawoo1 pisze:Guciu Albo może ktoś inny wie co dokładnie dostajemy w taryfie pro firma M za 49zł netto oferowanej przez SUK?
Wiem o: nielimitowane do wszystkich w PL 1,5 GB netu w PL,150zł zniżki na telefon, nielimitowane za granice i 200min,lub sms z unii do PL.A co z netem za granicą?
I może ktoś wie czy LG G3s jest dostępny w tej taryfie, jeśli tak to w jakiej cenie i czy jest on z tą wieżą?
Wystarczy przeczytać kilka poprzednich stron.osti24 pisze:Witam.
Właśnie pojawiła mi się oferta przedłużeniowa na moim koncie. W sumie razem mam 3 numery na przedłużenie. Zainteresowała mnie opcja abo za 69.90 i GS4 za 149. Moje pytanie czy przez SUK można wynegocjować coś więcej np obniżke abonamentu albo obniżyć cenę telefonu?Pozdrawiam
Poniżej cennika oferty limitowanej nie schodząparasolcia pisze:Czy ktoś się orientuje ile można wynegocjować przez suk zniżki na samsung s5 przy abonamencie 69,99zł?