Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Ehh przyjdzie taki i zamiesza w głowiepiotrz pisze:plusy 6630:
lepiej wykonana obudowa
plusy 6680
-lepszy aparat (i jego dodatki...ta dioda NAPRAWDE działa)
-nowszy symbian
-zaślepka aparatu (nie porysuje się szkiełko)
-kamera do wideokonferencji
-lepszy wyświetlacz
Aha, 6680 z najnowszym softem chodzi TAK SAMO szybko jak 6630.
Tak więc...6680
No co? ja po prostu prawde piszę...borek891 pisze:Ehh przyjdzie taki i zamiesza w głowiepiotrz pisze:plusy 6630:
lepiej wykonana obudowa
plusy 6680
-lepszy aparat (i jego dodatki...ta dioda NAPRAWDE działa)
-nowszy symbian
-zaślepka aparatu (nie porysuje się szkiełko)
-kamera do wideokonferencji
-lepszy wyświetlacz
Aha, 6680 z najnowszym softem chodzi TAK SAMO szybko jak 6630.
Tak więc...6680![]()
![]()
![]()
juz myslalem ze 6630. Slyszalem ze w Niemczech mozna za 25euro sciagnac simlocka. Mieszkam w Szczecinie czyli dojechac to nie problem. Moze jednak lepiej kupic telefon w Niemczech, bo taniej?
Czy oby na pewno tylko 450 zł? Bo jeśli tak, to kupuje N6280 od razu i lece do salonu NOKIIszczeka pisze:taa jasne..nie gadajcie glupot o tych sim-lock'ach z 6630 etc. bo widze, ze tu niezorientowani jestescie (piotrz i cala reszta..) jak chcesz zdjac sim-lock'a z bb5 to idz do salonu nokii i Ci to zrobia.. mi zaspiewali sobie 450zl za takie cos
na pewnoywis pisze:Czy oby na pewno tylko 450 zł? Bo jeśli tak, to kupuje N6280 od razu i lece do salonu NOKIIszczeka pisze:taa jasne..nie gadajcie glupot o tych sim-lock'ach z 6630 etc. bo widze, ze tu niezorientowani jestescie (piotrz i cala reszta..) jak chcesz zdjac sim-lock'a z bb5 to idz do salonu nokii i Ci to zrobia.. mi zaspiewali sobie 450zl za takie cos
w sobote w Łodzi się wybiorę do NOKII i zapytam o ten fakt, bo jeśli tak jest, to warto zainwestować w 6280szczeka pisze:na pewnoywis pisze:Czy oby na pewno tylko 450 zł? Bo jeśli tak, to kupuje N6280 od razu i lece do salonu NOKIIszczeka pisze:taa jasne..nie gadajcie glupot o tych sim-lock'ach z 6630 etc. bo widze, ze tu niezorientowani jestescie (piotrz i cala reszta..) jak chcesz zdjac sim-lock'a z bb5 to idz do salonu nokii i Ci to zrobia.. mi zaspiewali sobie 450zl za takie cos
tyle chcieli za n70, wydaje mi sie, ze za sciagnieciu z 6280 tez by tyle powiedzieli..
Przecież mówię, że 6680 jest tak samo szybka z nowym softem jak 6630Marek pisze:do 6630 mozna dokupić lampe błyskową i podstawkę do wideorozmowy ,jak sie to dokupi to 6630 bedzie miała to samo co 6680 , ale będzie szybsza