Piotrzet, Anthrax: Wyzbyłem się marzeń o nagrodach za lojalność wobec sieci/kilka numerów u nich/czy wysokie rachunki i mi akurat te warunki odpowiadają, tylko lawiruję pomiędzy promocjami:)
Wbl pisze:
Ok, IBOA odpada, bo nie ma co za bardzo na nich polegać. Ale ceny w cenniku podane są w ofercie "Mój T-Mobile" i tutaj już można podpierać się oficjalnym cennikiem. Jednak dlaczego ta cena jest niższa? U konsultanta też idzie wziąć telefon z tej oferty?
A odpowiedź na to pytanie podał mi zwykły konsultant, zatem się podzielę, może komuś to pomoże:
1) Z oferty "Mój T-Mobile" można brać tylko przez panel, konsultant nie da takiej ceny na telefon.
2) Ofertę nielimitowaną można sobie wyprosić/zażądać (zależy kto jakie ma usposobienie

) i można u konsultanta. Kiedy przedłużacie dwa numery, to jeden możecie przez panel, drugi u konsultanta. Nie ma znaczenia.
3) Neta na dwóch numerach można połączyć w dwóch taryfach jump po przedłużeniu umów, czyli kiedy w S te 250 MB na jeden numer to za mało, to odejmujemy od rachunku jednego 10 zł, a do rachunku drugiego dodajemy 12 zł i mamy na dwa numery łącznie nie 500 MB, a 1 GB transferu.
Jeśli mnie Pan okłamał, to dajcie znać, nim uścisnę sobie z nimi dłoń po raz kolejny.
Tak się zastanawiam, że w przypadku, kiedy biorę telefony z "Mój T-Mobile" i "Oferty limitowanej", to SUK nawet nie jest mi potrzebny, bo niższych cen nie dadzą, a i warunków taryfy na lepsze nie zmienią.