Tzn jak mam 10 zł na koncie promocyjnym to też się liczy?

Wiem miałem na myśli ze wprowadza to na stałe w tej oferciedarkangel pisze:Przecież to działa w Formule 4w1
Potwierdzam, że w MM działa tak jak powinno. Promocja aktywowana z listopadzie i 10 zł wykorzystane w listopadzie. Dzisiaj telefon wykonany i..... nic nie zabrało.garfield- pisze:to jak to w końcu działa w mini maxie ? już teraz wbijać czy dopiero 1 grudnia ? mam już osiągnięty no limit dla rozmów.
Nie licząc Red Bulla, gdzie masz no limit taniej niż za 29 zł?tani pisze:29 zł w Mini Max nie jest tanie, jak po 1 stycznia dali by za 19 zł no limit to byłoby fajnie.
Ale biorac pod uwage ze w MM pobiera na no limit z promocyjnych, to przy promo doladowaniu "tylko" 50 % mamy nolimit za troche wiecej niz 19zl. Przy promo +100% koszt realny to 14,5zl. A wiekszosc tu piszacych i majacych te taryfe pewno korzysta z promocyjnych doladowan.darkangel pisze:Jestem ciekaw czy po nowym roku Play zaoferuje w MiniMaxie bądź jako osobna taryfa opcje za 19zł nolimit.
Dostałeś Promocję Świąteczną i jeszcze mało? To pisz list do Mikołaja!darkangel pisze:...Jestem ciekawy czy będzie w tym miesiącu jakieś porządne promo doładowań...