carecki pisze:kokos- pisze:
- skorzystać z oferty: "TYLKO W INTERNECIE! JUMP M za 69,99 zł i 2 razy więcej internetu dla wszystkich" teraz cena za S4 wynosi 149 zł i mamy 1 GB w standardzie za dodatkowo 10 zł mamy 2 Gb, 2 dni temu cena za S4 było to 299 zł
Regulamin do oferty
A w jaki sposób skorzystać z tej oferty przy przedłużaniu umowy? Czy aby ta oferta nie jest skierowana tylko dla nowych klientów (ewentualnie osób dokupujących nowy numer)? Ja po wybraniu opcji przedłużenia umowy nie mam do wybory tej oferty. Dopiero po zmianie na "Oferty dla dokupujących umowę" mogę wybrać tę ofertę.
Wydaje mi się, że jest przeznaczona dla osób, którym umowa kończy się szybciej niż mnie (maj). Zrobiłam eksperyment, ponieważ nie miałam tej oferty w ogóle na stronie. Wyczyściłam ciasteczka i pliki tymczasowe z przeglądarki. Weszłam na stronę T-Mobile, oferta 2 razy więcej internetu pojawiła się. Zalogowałam się - oferta znikła.. Mogę przedłużyć, ale przy Jump M (za 69,99 zl) mam tylko 0,5 GB.
Byłaby to podwyżka mojego obecnego abonamentu o 5 zl z obnizką ilości internetu o połowę (obecne 500 minut razem z siecią rodzinną mi wystarcza, naprawdę, nie potrzebuję nielimitowanych rozmów) - nie jest to zatem żaden 'deal' i dlatego nie zamierzam z niej skorzystać. Będę obserwować rozwój sytuacji ale zasadniczo to raczej poczekam..