• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 28 z 111
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 111

#761026  autor: bazooka
 06 lis 2014, 13:16
divhashmorex, nie mam zamiaru tego komentować, bo podałem konkretne kody USSD i w konkretnym temacie :-)

#761028  autor: negra
 06 lis 2014, 13:25
Więc najlepiej zakończyć w tym miejscu dyskusję schodzącą z głównego tematu.

#761076  autor: JacekK
 06 lis 2014, 18:17
sebusy pisze:mvno-gsm_pl,
A dlaczego sporo osób szuka pomocy przy wyborze telefonu na forum skoro mogą iść do sklepu i zapytać się sprzedawcy :?:
A dlaczego pytanie moje o usługi połączeń oczekujących wzbudziło takie niezadowolenie wśród zadowolonych użytkowników Klucza, oraz samego przedstawiciela tegoż MVNO :?:
Dlaczego zostałem stłamszony skoro tylko zapytałem jak to działa :?:
Wiesz co sądzę - myślę, że było to trafne pytanie, i każdy chce teraz wyrazić swoje zdanie i być mądrzejszym - a jak tylko chciałem poznać opinie kogoś kto to używał w Kluczu - nie wieszajcie psów teraz na mnie za to.
Nikt normalny nie napisze na maila do BOK pytania: jak to działa :?: Oczywiście Oni nie odpiszą mi, "a włącz se Pan i przetestuj", ale teoretycznie byłaby to odpowiedź właściwa...
Zatem zamiast cackać się z Klucz Mobile i naskakiwać na mnie odpowiedz ktoś jak to u niego działa i czy działa - na chwilę obecną wiemy od cyanoone, że nie działa i jest to smutne, prawda?

I jeszcze jedno: będę pisał o wszystkim co mi się nie podoba w Kluczu na tym forum i pytał komu, co i jak działa, bo już to pisałem: użytkownicy tego forum powinni być krytyczni wobec operatora by dowiedzieć się więcej niż inny szary użytkownik... i są...ale z tego co widzę wobec innych sieci, wobec co niektórych natomiast zdaje się widać być krytycznym nie można - i to też mi się nie podoba...
W skrócie:

Bo z telefonem jesteśmy w stanie pomóc, w przypadku niedziałania usługi pomóc może TYLKO operator :) Napisałem tylko, że od pisania na forum usługa działać nie zacznie :) Tu nie chodzi o krytykę, JA napisałem tylko, żeby przypadki niedziałania (oprócz krytykowania tu) zgłaszać do BOK :) To chyba logiczne ;) Jednak bez sensu ciągnąć już temat

Pozdrawiam!

Założyciel i redaktor naczelny MVNO-GSM.PL. Tu prywatnie.

#761675  autor: cyanoone
 09 lis 2014, 16:53
Usługa już działa.
Pozdrawiam ;)

Plus-->Play (2015) -->Plus (2018)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)

#762183  autor: buba1234
 11 lis 2014, 19:13
Z FB Klucza

Obrazek

Konkurencja coraz większa na rynku prepaid. :P

#762192  autor: Emsi
 11 lis 2014, 19:32
Już pisałem o tym, że Kluczyk dyskutuje na fejsie o lejku ze swoimi użytkownikami. Oczekiwania, które wypisują tam fani są raczej nierealne, ale na plus, że lejek w ogóle będzie. Pozwoliłoby to Kluczowi być opem wyróżniającym się wśród konkurencji (Lyca, Lebara), a może nawet ten ruch zmusi konkurencję do podobnych działań. Jedno jest pewne, że jest ciekawie w tym segmencie.

#762209  autor: zolvio
 11 lis 2014, 20:38
Właśnie przenoszę numer do Klucza ze starego Virgin.
Dla mnie idealny lejek w Kluczu to bezterminowy (jak w starym Virgin). Szybkość nie gra roli, może być nawet 1kb/s. Jedyne do czego używam netu w komórce to aktualizacja aplikacji mobilnej - rozkładu jazdy MPK.

Chodzi o to, żeby te plusy nie przysłoniły wam minusów

#762225  autor: wasylek
 11 lis 2014, 22:33
zolvio pisze:Właśnie przenoszę numer do Klucza ze starego Virgin.
Dla mnie idealny lejek w Kluczu to bezterminowy (jak w starym Virgin). Szybkość nie gra roli, może być nawet 1kb/s. Jedyne do czego używam netu w komórce to aktualizacja aplikacji mobilnej - rozkładu jazdy MPK.
W nowym Virgin chyba nadal działa tak samo internet. Bym chciał taki sam lejek jaki jest w Virgin bo potrzebuję tylko do poczty i facebooka. Ale zapewne będzie słabszy :/ bo nawet na pełnej prędkości w LycaMobile jest słabszy niż Virgin na lejku :/ A działają na tej samej sieci czyli Plusa :/

#762239  autor: buba1234
 12 lis 2014, 00:30
Nowe taryfy Plus na karte bez limitu i Plush mają lejki 32kb/s w pakietach, więc moze....

Ale zgadzam się, przy pakiecie 200MB za 3zł, moga nawet i dac lejek 1kb/s. Choć trzeba przyznać, że chyba 99,9% ludzi nie czai, że da się komfortowo korzystać z Opery mini na lejku 32kb/s. Także nawet jakby dali 32kb/s to pewnie nie zagroziłoby wykupywaniu pakietów.

#762703  autor: DanielR
 13 lis 2014, 20:53
Właśnie przeglądam sobie stronę Klucza i widzę regulaminy w PDFie! Świetnie, podoba mi się, że i w tej kwestii wysłuchaliście "głosu ludu". :wink:

Z sieci komórkowych korzystam począwszy od 2004 roku.
Aktualny numer:
Era Tak Tak -> Play Fresh / Play na Kartę (MNP) -> Virgin Mobile (MNP)

#762705  autor: Emsi
 13 lis 2014, 20:59
Podoba mi się to ich "słuchanie ludu", chyba jedyna taka sieć, która słucha potrzeb klientów i realizuje je w miarę swoich możliwości. Mam nadzieję, że daleko zajdą. Jak tylko wprowadzą lejek, to sporo na mnie zarobią.

#762710  autor: KC-KARLOS
 13 lis 2014, 21:12
Popieram przedmówców :) Ja również zakupię ich starter w celu testów. Oby nie zrobili niespodzianek, gdzie po rocznej ważności konta, zamiast je zablokować - wyłączyli numer telefonu :P

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#763264  autor: Blank
 15 lis 2014, 21:28
A mnie Klucz już ostatecznie zrazil do siebie i na pewno nikomu nie będę ich polecać.
Od kilku dni w Szczecinie szukałem startera, dziś się moja cierpliwość skończyla.
Kilkanaście odwiedzonych kiosków, w tym conajmniej 10 RUCHu (rzekomy partner) - w każdym wielkie zdziwienie na hasło "starter klucza" ("też cuda wymyślają", "starter czego?", itp.). Sklepy osiedlowe, a nawet markety (choć byłem pewny, że w marketach nie będzie). Dwa punkty teletorium. Na przyjaciół żołnierza wielkie zdziwienie, że w ogóle jest coś takiego jak klucz, w drugim po prostu stwierdzili, że tego nie zamawiają, bo nie schodzi. i nie potrzebują kłopotów.
No, partnerzy rewelacyjni. Lepszych sobie wyobrazić nie można.
Na moje pytanie odnośnie tego, czy planują umożliwić aktywację pakietów przez BOK lub online w najbliższym czasie, odpowiedzieli wprost, że nie planują wdrożyć takiej funkcjonalności.
Na Allegro sprzedają startery, za wysyłkę których nie biorą odpowiedzialności (zupełnie jak wielu oszustów sprzedajacych coś taniego na ALlegro).
Powiem szczerze, mam dość tej firmy. Nie wiem, gdzie wy widzicie to "słuchanie ludu".

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament

#763283  autor: Emsi
 15 lis 2014, 22:17
"Słuchanie ludu", to odpowiedzi na zapotrzebowania klientów - obniżki, pakiety, lejek etc.
Jeżeli jest tak jak piszesz, to wcale Ci się nie dziwię, że jesteś z lekka poirytowany. Ciśnij ich na maila BOK, na fejsie etc. Ciekawe co Klucz na to. :)
KLUCZ.NET pisze: - ZOLTI.PL
- Salonik prasowy Nawigator, ul Kolumba 1
- Przy ul. Kolumba 1: Kiosk Dworzec Główny peron 1, Kiosk Dworzec Główny peron 3, Kiosk Dworzec Główny peron 4
- Kioski: ul. Wyzwolenia 77, ul. Wyzwolenia 30, ul. Wierzbowa 63,
- Sklep Spożywczy U Danka, ul. Stołczyńska 80.
Według listy ze stronki. Tam sprawdzałeś?

#763475  autor: Dziedzic Pruski
 17 lis 2014, 08:37
divhashmorex pisze:A mnie Klucz już ostatecznie zrazil do siebie i na pewno nikomu nie będę ich polecać.
Od kilku dni w Szczecinie szukałem startera, dziś się moja cierpliwość skończyla.
Kilkanaście odwiedzonych kiosków, w tym conajmniej 10 RUCHu (rzekomy partner) - w każdym wielkie zdziwienie na hasło "starter klucza"
Zmarnowałeś kilka godzin żeby oszczędzić 5 zł za wysyłkę z Allegro?
Ile Ty zarabiasz? 0,5 zł/godzinę? To dziesięć razy poniżej stawki zasiłku dla bezrobotnych. Zrób coś z tym.

Używam: virginmobile.pl, klucz.net, nju.pl, happycall.pl, aero2.pl, RBM, alditalk.de, vipnet.hr, du.ae
Dawniej: Centertel, Era, Plus, Heyah, T-Mobile, Play
iPhone 6+128GB, iPhone 4, Nokia 6310 i 6230, HTC TD, iPad Air cellular

#763476  autor: slawekt
 17 lis 2014, 08:50
Dziedzic Pruski pisze:Zmarnowałeś kilka godzin żeby oszczędzić 5 zł za wysyłkę z Allegro?
I tak nic by nie oszczędził, bo w punktach za starter też trzeba zapłacić...
A już szerzej: nie rozumiem o co chodzi, bo kwoty do wydania są śmieszne, a pożytek z używania Klucz'a może być wielokrotnie większy. Ale, jak widać, zawsze znajdzie się ktoś, co lubi dla sportu ponarzekać.

#763481  autor: Blank
 17 lis 2014, 09:24
Starter na Allegro wysyłany jest listem nierejestrowanym i wysyłany Pocztą Polską. Nie, dziękuje, złodziejom z Poczty Polskiej nie dam zarobić, wiedząc, że jest duże prawdopodobieństwo, że starter nigdy by do mnie nie doszedł.
Dziedzic Pruski pisze:Zmarnowałeś kilka godzin żeby oszczędzić 5 zł za wysyłkę z Allegro?
Nie zmarnowałem. W weekendy (bo w tygodniu nie mam niestety czasu) zawsze wychodzę na wielogodzinne spacery. Co prawda po parkach, lasach, bądź po prostu poza miastem, ale mimo to spaceru po mieście nie uważam za zmarnowanie czasu.
Po za tym, dlaczego mam nie dać zarobić - paru groszy, bo paru groszy, ale zawsze - lokalnym przedsiębiorcom?

Polecam: Zestawienie ofert 3w1 i no limit na kartę | Zestawienie ofert No Limit na abonament
  • Strona 28 z 111
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 111
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28