Chyba na rozmowy i smsy w orange, oraz na transfer danych. U mnie wpadło tam aż 27zł, i się zastanawiam skąd aż tyle. Doładowałem 2x po 30zł, mam za staż promocję 30% więcej. Ale i tak te 27zł to jakby za dużo. Ale nie będę narzekał

Ale nie mam już prawie nikogo w orange, więc o ile schodzi to przed bonusowymi środkami na transfer danych w OFNK. To wpierw będzie ciągnęło ze złotówek internet. Ale z tego co napisali w sms-ie, mam na zużycie bonusa tylko 10 dni. Niewiele.
Edit. już wiem 9zł dostałem normalnie za podwójne doładowanie w "masz za staż". A dodatkowe 2x po 9zł, z promocji nominału 30zł + 30%. Z tym że dla mnie i tak jest to mało użyteczne, w orange już prawie nikogo nie mam. Więc większość przepadnie. Pytanie czy te 3x 9zł, są ważne 10 dni jak w promocji nominału 30zł. Czy może dłużej, zgodnie z promocją "masz za staż"?
[ Dodano: 2014-11-10, 01:10 ]
A_lex tak z ciekawości ile doładowałeś? Ja trochę żałuję, że jednak nie doładowałem 50zł. Ale nie byłem pewien, czy na pewno podwoją. I tylko 30zł doładowałem. Chociaż i tak starczy na 2x dłużej