Witam wszystkich... Pomyślałem sobie że już czas zaopatrzyć się w nową słuchawkę... I choć trochę o komórkach wiem to jednak ograniczone fundusze i wrodzona wybrednośc

nie pozwalają mi dokonać wyboru.... Mam nadzieje że pomożecie.....
Przejdźmy do konkretów:
- jak każdy facet lubie bajery.... ale nie uzależniam od nich swojego wyboru... ważny jest porządny wyświetlacz, BT, i w miarę dobra bateria...
- chciałbym również jakiś ładny telefonik z klasą... (motorola v360 – funkcje ok., ale ten wygląd....)
- dobrze by było żeby fajnie leżał w kieszeni i nie ważył pół tony.... może być klapka... ale nie musi
- nie chce też jakiś starych wysłużonych modeli (typu N6600 lub SX1 – choć nic do nich nie mam to wolał bym coś nowszego)
- no i oczywiście nie chce żeby telefon rozwalał mi siew rękach i non stop latać z nim po serwisach....
- ważna dla mnie jest też cena... ok. 500zł... naturalnie wolał bym mniej... ale jak będzie warto to mogę też coś dołorzyć....
Konkretnie zastanawiam się nad modelami:
SE Z520i – całkiem sympatyczny... przyznajcie.....; Motorola L6 – fajna bo malutka;
Samsung X660 – mały ale bez BT..... Nokia 6020, 6021, 6101.... – hmmm wprawdzxie bez BT (no poza 6021) ale Nokia..... Sagem myx 6-2 – duży i niestety Sagem.... Motorolka V360- brzydka... Motorola V3 – droga..... Siemens CX75 – sam nie wiem...
To chyba tyle.... A jakie są wasze propozycie.... Oczekuje waszych opini i propozycji bo funkcje telefonów to znam...
Z góry dzięki za pomoc...