- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
jak to to samo?daje 30dni czy nie?ja pisze o 200mb za 5zl na starterze yes z opcja 200mb na start gratis na 10dni.wykorzystalem te gratisowe I chce aktywowac ten platny pakiet.tylko mam 5zl na koncie I chyba trzeba doladowac zeby ten pakiet aktyw,bo platnym smsem sie to aktywuje.
Aequam memento rebus in arduis servare mentem non secus in bonis
a fakt.sorry.nikt nie manwiedzy w jakiej formie ten pakiet?no nic trzeba to przetestowac organoleptycznie
[ Dodano: 2014-11-07, 18:51 ]
no nic czekam na aktualizacje na orange online I bede wiedzial w jakiej formie ten pakiet.

[ Dodano: 2014-11-07, 18:51 ]
no nic czekam na aktualizacje na orange online I bede wiedzial w jakiej formie ten pakiet.
Aequam memento rebus in arduis servare mentem non secus in bonis
Nie tylko nie działa w Ofnk, ale kasuje się przy zmianach taryf i nie sumuje z Laysami. Już wcześniej to sprawiłem.Dax13 pisze:nie włączałem tego pakietu nigdy, ale szczerze w to wątpię bo ten pakiet dostępny jest praktycznie we wszystkich ofertach orange na kartę (oprócz OFnK)
EDIT: Żeby było mniej szkoda możesz wykupić 200MB za 2zł