negra, wiesz co mam wrażenie, że Oni (pracownicy wszystkich BOK - pisałem o równym traktowaniu wszystkich sieci!) - czekają tylko na takie pytania i chcą odpowiadać...
Wiesz jeszcze na co czekają, na klientów którzy przyjmą każdą odpowiedź. W tym przypadku odpowiedź pracownika Klucz, już masz - "usługa działa" - uważasz, że dowiedziałbym się więcej od BOK

ja nie i tu się różnimy, dlatego tam nie napiszę o takie coś.
Gratuluję mimo wszystko interpretacji moich słów - jak ktoś chce to zawsze mu się uda...
P.S.
Parę dni temu zgłosiłem bardzo złożony problem techniczny do BOK Orange - wiecie co dostałem? po 2 dniach, ktoś z pracowników chciał błysnąć i przesłał mi pół strony cytatu z regulaminów. Statystyczny Kowalski przyjąłby to i zawinął w kłębek - tymczasem ja ponawiam zgłoszenie oraz składam skargę na pracownika, który potraktował mnie poniżająco. Wiecie kiedy będę krytykował Orange?, jeśli mnie oleją w następnej instancji - problem mój ma być rozwiązany w ciągu 30dni, jeśli tego nie uczynią przyznają mi rację i zapewne dostanę rekompensatę w postaci doładowania

Problemy jednak łatwo rozwiązywalne są tylko takie, które nie są złożone, reszta reklamacji załatwiana jest na odczepnego, zobaczymy jak będzie tu...
...a więc jeśli mamy sugestię kolegi
cyanoone, że nie działa to o co pytam i napisał reklamację to naprawdę poczekajmy co odpiszą - zobaczymy jak to się ma do mojej historii z Orange i odszczekam jeśli problem będzie w 100% rozwiązany, ok?
Zdaję sobie sprawę, iż pisząc takie długie posty daje niektórym możliwość łapania za słówka i ciętych ripost - nie boje się ich. Ale jeśli mamy robić niepotrzebne offtopy pod publikę to się mija z celem, bo przykrywa sedno sprawy. Zapraszam na PW - tam połowa z forumowiczów pisze zupełnie inaczej niż tu na ogólnym.