• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #760170  autor: Lehu
 03 lis 2014, 08:23
Cześć!

Kupiłem sobie do "wytłuczenia" w teren taki telefon. Nie ukrywam, że dokonując tego zakupu zależało mi także na dostępie do Internetu, bo od czasu do czasu będę chciał sprawdzić wynik meczu na livesports.pl. Pierwszy zawód przeżyłem gdy mobilna wersja strony NBA nie chciała mi się załadować, no ale trudno, przeżyję. Livesports ładuje się, ale... jedno wejście wyszło mi niemal złotówkę! Dlaczego? Otóż dlatego, że wczytują się też reklamy. Zasadniczo nawet bym nie zamęczał Was swoim problemem, ale miałem kiedyś Pixona 12, który też miał stockową przeglądarkę, ale reklamy pięknie blokował i jedno wejście wychodziło jakieś grosze. No więc jak, da się co z tym zrobić? Oczywiście wczytywałem wersje mobilne.

Będę wdzięczny za pomoc!

#760175  autor: Lehu
 03 lis 2014, 09:18
Ogarnę dzisiaj jakie są pakiety, ale w sumie sprawa się rozwiązała, bo mobilna wersja NBA.com to mw.nba.com, a nie m.nba.com, także teraz wchodzi bez problemu i zjada 12 groszy, więc jest OK. Z reklamami pewnie nic nie da się zrobić.

#760186  autor: Lehu
 03 lis 2014, 10:40
Tak, Play : )

Wziąłem sobie ten za trzy zeta, dzięki za pomoc. Zobaczymy na ile będzie starczał, najwyżej będę brał większe.