Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Wcale tak nie myślę. Powiem tak. Patent można łatwo zlikwidować i odwrócić zpowrotem do 48h zamiast roku. Chcesz tego? Co z tego że sobie teraz nabijecie, jak za np. miesiąc Orange wprowadzi łatkę i wam cofnie ważność do 2 dni, tak jak powinno byc. Mają do tego pełne prawo.Scorpion182 pisze:Ufo atakuje,
No tak Ty dostałeś patent i jest ok, można zamykać temat, a reszta hołoty niech się wypcha.
Co za brednie????????convers-bis pisze:Uważasz, że to mój obowiązek by sprawić żeby połowa forumowiczów jutro handlowała na Allegro?Dylvish pisze:No ty zeczywiscie wiele wlasnie wniosles...convers-bis pisze:ja zaczynam od smart i 8 kroków w tm jeden z nich jest zwielokrotniony o ilość kodów
Cos poza tym,czy nadal uczniackie wiem ale nie powiem?
/Irony_off
Ja tego nie robię i Ty też nie musisz, chyba że sam zainwestujesz i poświęcisz czas na testy.
[ Dodano: 2014-10-29, 21:14 ]takie było pytanie111 pisze:@convers-bis dzięki.8 kroków = dużo możliwych kombinacji.
[ Dodano: 2014-10-29, 21:29 ]
z ciekawostek dodam, że jedna osoba na forum już odkryła sposób (ale niestety poszła w komercje), a jedna była bardzo blisko
Jako lekko szpakowaty szatyn zalapie sie??marekadam100 pisze:A ja też wiem .
Ale powiem tylko łysym . Na skypie .
Rudym nie powiem bo są fałszywi . Blondyni to świnie ...
A co .
Polactwo rulez !
Problem jest tylko taki, że ktoś na tym zarabia spore pieniądze. Na ich usługach. Swoją drogą przypadkowo stworzono bardzo fajną, nową ofertę na internetpata pisze: Karty i sposob dziala tylko i wylacznie dlatego ze Orange na to pozwala, a nie ze o tym nie wie.
Pamiętaj, że łysy może być w rzeczywistości rudy.marekadam100 pisze:A ja też wiem .
Ale powiem tylko łysym . Na skypie .
Rudym nie powiem bo są fałszywi . Blondyni to świnie ...
A co .
Polactwo rulez !
dobry pomysł, zgadzam się z tymorli1983 pisze:no cóż niektórzy są krótkowzroczni
i tak sobie pomyslalem ze powinni miec do tego dostep nieliczni, powiedziałbym nawet ze ci nieliczni poprostu powinni zainteresowanym wysyłać karty po kosztach nie zdradzając patentu- wilk syty i owca cala
No na 100% będzie im się chciało latać do sklepu szukać laysów po 1 zł a do tego siedzieć i dobijać po x kodów lays by wysłać komuś kartę. Pomysł godny Sherlocka.tytan1 pisze:dobry pomysł, zgadzam się z tymorli1983 pisze:no cóż niektórzy są krótkowzroczni
i tak sobie pomyslalem ze powinni miec do tego dostep nieliczni, powiedziałbym nawet ze ci nieliczni poprostu powinni zainteresowanym wysyłać karty po kosztach nie zdradzając patentu- wilk syty i owca cala
kody lays przesyłasz na maila- starter to grosze- doładowania kupujesz i wysyłasz chętnej pomoc osobie by zrobiła myk- ta jedynie musi pójść na pocztęveritas2309 pisze:
No na 100% będzie im się chciało latać do sklepu szukać laysów po 1 zł a do tego siedzieć i dobijać po x kodów lays by wysłać komuś kartę. Pomysł godny Sherlocka.
Dzięki takim postom coraz bardziej skłaniam się ku tezie, iż ta cała działająca metoda to prowokacja.Ufo atakuje pisze:Teraz uważam, że lepsze do tego są stare startery. Trzeba jeszcze dopracować tę procedurę, żeby to działało za każdym razem i żeby lipy nie było.