• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 111 z 168
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 168

#759240  autor: adamiewa
 29 paź 2014, 20:48
convers-bis pisze:
adamiewa pisze:
convers-bis pisze:a jakiego kontaktu oczekujesz i w jakiej sprawie?
na pw odpisałeś - przechwałki i tyle. Wcześniejsze moje posty wyjaśniają wszystko
nic nie wniosłeś do tematu, a oczekujesz gotowca, zainwestuj trochę i potestuj sposoby które jeszcze nie były ruszane

ja swoje już straciłem, ale było warto, choćby dla samej satysfakcji
    czyli liczysz na kasę brawo można i tak oprócz przechwałek i obiecanek to ty nic nie wnosisz

#759242  autor: 111
 29 paź 2014, 20:52
@convers-bis napisz tylko w ilu krokach uzyskałeś roczną ważność i od jakiej taryfy zacząłeś.Zielony71 nawet tego nie chce napisać albo nie ma czasu.

#759244  autor: lluukk
 29 paź 2014, 20:55
raphal pisze:ja przetestuje patent jutro,dam znac jak sie to powiodlo,ale wyglada obiecujaco.
czekam z niecierpliwością ;)

lluukk

#759245  autor: convers-bis
 29 paź 2014, 20:57
ja zaczynam od smart i 8 kroków w tm jeden z nich jest zwielokrotniony o ilość kodów

#759250  autor: Dylvish
 29 paź 2014, 21:08
convers-bis pisze:ja zaczynam od smart i 8 kroków w tm jeden z nich jest zwielokrotniony o ilość kodów
No ty zeczywiscie wiele wlasnie wniosles...
Cos poza tym,czy nadal uczniackie wiem ale nie powiem?
/Irony_off

#759251  autor: adamiewa
 29 paź 2014, 21:09
convers-bis pisze:ja zaczynam od smart i 8 kroków w tm jeden z nich jest zwielokrotniony o ilość kodów
Może jednak nie ściemniasz faktycznie przypomniałem sobie twój post kurcze próbowałem tego ale nie wyszło ale nie w aż tylu krokach.

#759252  autor: 111
 29 paź 2014, 21:10
@convers-bis dzięki.8 kroków = dużo możliwych kombinacji.

#759253  autor: convers-bis
 29 paź 2014, 21:13
Dylvish pisze:
No ty zeczywiscie wiele wlasnie wniosles...
Cos poza tym,czy nadal uczniackie wiem ale nie powiem?
/Irony_off
Uważasz, że to mój obowiązek by sprawić żeby połowa forumowiczów jutro handlowała na Allegro?

Ja tego nie robię i Ty też nie musisz, chyba że sam zainwestujesz i poświęcisz czas na testy.

[ Dodano: 2014-10-29, 21:14 ]
111 pisze:@convers-bis dzięki.8 kroków = dużo możliwych kombinacji.
takie było pytanie

[ Dodano: 2014-10-29, 21:29 ]
z ciekawostek dodam, że jedna osoba na forum już odkryła sposób (ale niestety poszła w komercje), a jedna była bardzo blisko

#759259  autor: Ufo atakuje
 29 paź 2014, 21:32
Dzięki. Dostałem patent. Moje rada jest taka, żeby wstrzymać się czasowo z ujawnianiem tego bo zabijecie patent. Tak będzie lepiej dla wszystkich. Stopniowo, powoli co kilka dni i tylko nielicznym, sprawdzonym userom. Poza tym trzeba dać w instrukcji, żeby używać do tego tylko nowych starterów. Będzie lepiej działać. :)

#759261  autor: 111
 29 paź 2014, 21:39
Daruję sobie ten sposób.Przy ośmiu krokach jest za dużo możliwych kombinacji,szkoda czasu i kasy,tym bardziej,że u mnie w mieście są tylko duże paczki czipsów z kodami.Jak będę lepiej stał finansowo to zainwestuję w sprzęt z LTE i będę jechał na darmowym necie od Playa,który właśnie został przedłużony do odwołania.A Orange może rzuci na święta 3 giga za 3 złote to skorzystam.

#759264  autor: convers-bis
 29 paź 2014, 21:45
Osobiście też korzystam z Play na B593 + kierunkowa, chodzi lepiej niż Orange mimo, że btsy są w tej samej odległości.

Jak Play będzie tak przedłużał promocje to karty orange mi się zakurzą :)
Ostatnio zmieniony 29 paź 2014, 21:47 przez convers-bis, łącznie zmieniany 1 raz.

#759265  autor: Zacksu22
 29 paź 2014, 21:45
Ja napisałem rano do użytkownika zielony71 i do tej pory żadnej odpowiedzi nie dostałem.
Ludzie jak ktoś z was zna sposób żeby wydłużyć ten pakiet z lays na rok niech go poda.
Bo ja np chciałbym tylko i wyłącznie na własny użytek przedłużyć sobie ten pakiet z lays.
Jedyny internet do jakiego mam obecnie dostęp to ten z Orange.
Przysięgam na własną śmierć, że tylko i wyłącznie do własnego użytku potrzebuje tego sposobu.
Nie zamierzam nim handlować.
Bo i po co?
Żeby Orange załatało dziurę?
I nikt nie mógł z tego skorzystać?
Nie dziękuję.
Ten internet mi nie raz tyłek uratował.
A że nie jestem bogaty, i często mnie nie stać by nawet głupie konto załadować to szukam sposobu jak by ten internet wydłużyć.
Tak jak już wcześniej pisałem, nie raz mi ten internet tyłek uratował.
Jeżeli ktoś zna ten sposób to prosiłbym o pw.
Obiecuję że nikomu go nie zdradzę i nie będę handlować kartami z transferem na allegro.
To tyle z mojej strony.
Pozdrawiam

#759271  autor: Ufo atakuje
 29 paź 2014, 21:53
Zacksu22 pisze:Ja napisałem rano do użytkownika zielony71 i do tej pory żadnej odpowiedzi nie dostałem.
Ludzie jak ktoś z was zna sposób żeby wydłużyć ten pakiet z lays na rok niech go poda.
Gdyby podali każdemu pokemonowi, który się po to zgłosi zgłosi to jutro Orange zablokuje wszsystkie te karty łącznie z tymi, co zostały sprzedane na Allegro za grubą kasę. Rozumiesz, że stawka jest dosyć wysoka. Dlatego, tak bardzo trzeba uważać komu się to daje. Ja znając ten patent wstrzymałbym się na razie całkowicie z przekazywaniem go.

#759273  autor: mcd
 29 paź 2014, 21:56
Ufo atakuje pisze:Dzięki. Dostałem patent. Moje rada jest taka, żeby wstrzymać się czasowo z ujawnianiem tego bo zabijecie patent. Tak będzie lepiej dla wszystkich. Stopniowo, powoli co kilka dni i tylko nielicznym, sprawdzonym userom. Poza tym trzeba dać w instrukcji, żeby używać do tego tylko nowych starterów. Będzie lepiej działać. :)
Twój post jest wyborny. Aż go skomentuje.
„Dostałem patent. Moje rada jest taka, żeby wstrzymać się czasowo z ujawnianiem tego”
„Tak będzie lepiej dla wszystkich.”
Słowa godne Ludwika XIV, króla "światło-cienia". Zwróciłbym uwagę na słowa: (ja) dostałem; (moja) rada i dla wszystkich (znaczy dla niego). No geniusz. Brawo. Sam wymyślił i rady daje. Mama musiała chyba wszystkie lustra z domu powyrzucać.
Ale żeby pozostałym nie było smutno, mamy komunikat:
Komunikat Echo Moskwy: „Promocja. Viva! Chips zawodzi nie działa - to znaczy.”
Sprostowanie Radia Erewań: ‘Komunikaty Echo Moskwy czytamy od końca’

#759276  autor: Scorpion182
 29 paź 2014, 21:57
Ufo atakuje,
No tak Ty dostałeś patent i jest ok, można zamykać temat, a reszta hołoty niech się wypcha.
Ostatnio zmieniony 29 paź 2014, 22:03 przez Scorpion182, łącznie zmieniany 1 raz.

#759279  autor: kaspeed
 29 paź 2014, 22:03
Czytam czytam i spokojnie czekam jak cos pm;) Mnie się przyda bo mam 3-4 kody juz:)

Powitać po wielu latach ;) :mrgreen:

#759282  autor: KC-KARLOS
 29 paź 2014, 22:07
Chciwość Was zgubi :D
Ostrzegam!!! :mrgreen:

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#759284  autor: orli1983
 29 paź 2014, 22:11
no cóż niektórzy są krótkowzroczni

i tak sobie pomyslalem ze powinni miec do tego dostep nieliczni, powiedziałbym nawet ze ci nieliczni poprostu powinni zainteresowanym wysyłać karty po kosztach nie zdradzając patentu- wilk syty i owca cala :)

#759287  autor: bolek2004
 29 paź 2014, 22:21
Bez przesady, patent na darmowego plusa rwk działa do tej pory, wypłynął z forum ale nikt go jakoś specjalnie nie ujawnia, zainteresowani kontaktują się przez pw więc myślę że i z tym by tak dało radę.
Śmieszy mnie tylko gadanie osoby która dostała patent i sama poucza innych żeby nikomu nie dawać, to chyba trochę nie tak bo nie o to w tym chodzi.
No i to tłumaczenie się do czego komu to potrzebne. Żenada.
Jeśli ktoś chciałby się podzielić patentem to proszę o pw. Wiem że nie do końca jest to fair bo ktoś się przy tym napracował i jakąś kasę na to wydał ale od tego jest forum, może kiedyś ja będę mógł komuś w czymś pomóc na tym forum.

#759292  autor: Zacksu22
 29 paź 2014, 22:26
Ufo atakuje pisze:
Zacksu22 pisze:Ja napisałem rano do użytkownika zielony71 i do tej pory żadnej odpowiedzi nie dostałem.
Gdyby podali każdemu pokemonowi, który się po to zgłosi zgłosi to jutro Orange zablokuje wszsystkie te karty łącznie z tymi, co zostały sprzedane na Allegro za grubą kasę. Rozumiesz, że stawka jest dosyć wysoka. Dlatego, tak bardzo trzeba uważać komu się to daje. Ja znając ten patent wstrzymałbym się na razie całkowicie z przekazywaniem go.
"Pokemonowi" to miała być jakaś aluzja w moją stronę?
Widzę że co niektórzy mają tutaj zbyt wysokie mniemanie o sobie.
Na myśli mam Pana którego zacytowałem.
Wypraszam sobie takie uprzejmości w moją stronę.
Nawet mnie nie znasz facet. A jakim prawem mnie k... a oceniasz?
Napisałem co myślałem na ten temat.
W rzydzi mam twoje zdanie, i ataki w moją stronę.
Ale pochamuj język bo pępkiem świata nie jesteś.
Tyle z mojej strony.
Nie będę się zniżać do dyskusji z taką personą.
A do reszty. Tak jak pisałem, tego patentu potrzebuje tylko i wyłącznie na własny użytek.
Nie mam zamiaru go rozporowadzać dalej.
Jeżeli ktoś go zna proszę o pw.
Jak nie to trudno. Jakoś przeżyję.
Pozdrawiam wszystkich.
  • Strona 111 z 168
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 168