• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 110 z 168
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 168

#759188  autor: KR2615
 29 paź 2014, 18:00
... a gdzieś na plaży Janusze biznesu leżą na leżakach, w sandałach w skarpetach i śmieją się z kokosów jakie udało im się zarobić dzięki chciwości Polaczków-cebulaczków.

#759191  autor: zielony71
 29 paź 2014, 18:16
Mam prośbę, wstrzymajcie się do jutra z dalszymi zgłoszeniami bo mam pełną skrzynkę.
Poza tym chciałbym aby choć jedna osoba która dostała tutka potwierdziła, że u niej sposób zadziałał. Może teoretycznie być tak, że sposób zadziałał tylko u mnie bo wystąpiły jakieś czynniki, których nie ogarniam. Testowałem to tylko na jednym starterze, może na przykład na innym nie zadziała, wtedy trzeba będzie modyfikować tutka (to tylko przykład).

#759192  autor: Scorpion182
 29 paź 2014, 18:25
To podeślij, mam starter, leysy i doładowanie, spróbujemy.

#759194  autor: sobota13
 29 paź 2014, 18:33
zielony71 pisze:Mam prośbę, wstrzymajcie się do jutra z dalszymi zgłoszeniami bo mam pełną skrzynkę.
Poza tym chciałbym aby choć jedna osoba która dostała tutka potwierdziła, że u niej sposób zadziałał. Może teoretycznie być tak, że sposób zadziałał tylko u mnie bo wystąpiły jakieś czynniki, których nie ogarniam. Testowałem to tylko na jednym starterze, może na przykład na innym nie zadziała, wtedy trzeba będzie modyfikować tutka (to tylko przykład).
Mam kilka starterow i kody... Mogłbym przetestowac :-)

#759197  autor: mcd
 29 paź 2014, 18:35
Moja propozycja tez aktualna tzn.
Mam pod ręką 2 stare ale aktywne simy (OFnk i NGO), ze 3 kody i jedno doładowanie. Mogę przetestowć, ale nie mam tutki.
Jak masz inne startery do testów to kod i ewentualnie doładowanie mogę Ci podesłać - w celach medyczno-naukowych ;).

#759198  autor: Dylvish
 29 paź 2014, 18:38
To moze udostepnij w normalnym trybie te sposob a nie "czaisz sie po krzakach" ..
Publiczne forum gdzie ludzie sobie pomagaja i wspolnie kombinuja a nie wiedza tylko dla wybrancow losu!
Bo jak tak,to zamknac ten watek w cholere,skoro normalni userzy i tak z tego nic nie beda mieli...
Bo jak narazie to czysta hipokryzja:najpierw wysmiewanie takich zachowan a jak co do czego to robi sie tak samo.,,!

No!

Wygadalem sie i juz mi lepiej hehhrheheheheh

Ps.ciekawe co mnie tak ponioslo....?

I come in peace,you go in pieces.

#759200  autor: adamiewa
 29 paź 2014, 18:47
[quote][/quote]
widzę że to raczej podpucha. Skoro się już zarejestrowałem i zaangażowałem , a chyba jako jednemu z nielicznych udało mi się przedłużyć dwa razy po pięć dni laysy. niestety zbagatelizowałem patent i nie bardzo wiem jak to powtórzyć. Jest kilka pewnych czynności jednak nie chce mi się już marnować kasy więc wymienię się info tylko z osobami kumatymi w temacie którzy już coś osiągnęli inaczej szkoda czasu na strzały w ciemno.

#759203  autor: convers-bis
 29 paź 2014, 18:58
jeżeli sposób jest taki sam jak mój to działa, właśnie odpaliłem kartę na rok, tylko z laysami jest u mnie już problem

#759210  autor: Dylvish
 29 paź 2014, 19:09
convers-bis pisze:jeżeli sposób jest taki sam jak mój to działa, właśnie odpaliłem kartę na rok, tylko z laysami jest u mnie już problem
Tylko przypadkiem nikomu nie zdradz tego sposobu!!

Ehhh.... Janusze....

#759212  autor: adamiewa
 29 paź 2014, 19:14
Dylvish pisze:
convers-bis pisze:jeżeli sposób jest taki sam jak mój to działa, właśnie odpaliłem kartę na rok, tylko z laysami jest u mnie już problem
Tylko przypadkiem nikomu nie zdradz tego sposobu!!

Ehhh.... Janusze....
szkoda czasu na odpisywanie dla osób czytających bez zrozumienia dlatego jeszcze raz powtórzę przedłużyłem o kilka dni ważność laysów jednak nie na rok dlatego ci którym się podobna sztuka udała zapraszam do konsultacji w temacie natomiast inni niech się nie wcinają

#759213  autor: lluukk
 29 paź 2014, 19:18
zielony71 pisze:Mam prośbę, wstrzymajcie się do jutra z dalszymi zgłoszeniami bo mam pełną skrzynkę.
no właśnie - nikt nie sprawdził ?

lluukk

#759214  autor: wxw
 29 paź 2014, 19:19
@convers-bis I @zielony71 Czy w tym waszym sposobie aktywujecie nielimitowane rozmowy z jednym numerem przez rok ?

#759216  autor: Dylvish
 29 paź 2014, 19:21
adamiewa pisze: szkoda czasu na odpisywanie dla osób czytających bez zrozumienia dlatego jeszcze raz powtórzę przedłużyłem o kilka dni ważność laysów jednak nie na rok dlatego ci którym się podobna sztuka udała zapraszam do konsultacji w temacie natomiast inni niech się nie wcinają
Ay ay sir!
Wedle rozkazu!
Juz milkniem!
Ostatnio zmieniony 30 paź 2014, 09:36 przez Dylvish, łącznie zmieniany 1 raz.

#759217  autor: convers-bis
 29 paź 2014, 19:22
wxw pisze:@convers-bis I @zielony71 Czy w tym waszym sposobie aktywujecie nielimitowane rozmowy z jednym numerem przez rok ?
nie

Przepraszam wszystkich co do mnie napisali, ale niechcący skasowałem wszystkie wiadomości.

#759229  autor: adamiewa
 29 paź 2014, 20:20
convers-bis pisze:
wxw pisze:@convers-bis I @zielony71 Czy w tym waszym sposobie aktywujecie nielimitowane rozmowy z jednym numerem przez rok ?
nie

Przepraszam wszystkich co do mnie napisali, ale niechcący skasowałem wszystkie wiadomości.
do tej pory nikt się ze mną nie skontaktował więc albo nie ma osób kminiących temat a osoby które się niby ujawniły to zwykli naciągacze. Dajcie sobie z nimi spokój.v Niestety tak prawda nikt nie odkrył sposobu to tylko przechwałki. :o

#759232  autor: convers-bis
 29 paź 2014, 20:27
a jakiego kontaktu oczekujesz i w jakiej sprawie?

#759234  autor: adamiewa
 29 paź 2014, 20:35
convers-bis pisze:a jakiego kontaktu oczekujesz i w jakiej sprawie?
na pw odpisałeś - przechwałki i tyle. Wcześniejsze moje posty wyjaśniają wszystko

#759235  autor: raphal
 29 paź 2014, 20:36
ja przetestuje patent jutro,dam znac jak sie to powiodlo,ale wyglada obiecujaco.

Aequam memento rebus in arduis servare mentem non secus in bonis

#759236  autor: Arturro_
 29 paź 2014, 20:40
Gdybym mial tutorial, sam bym chetnie przetestowal ;-)
No ale coz staz mam krotki

#759237  autor: convers-bis
 29 paź 2014, 20:42
adamiewa pisze:
convers-bis pisze:a jakiego kontaktu oczekujesz i w jakiej sprawie?
na pw odpisałeś - przechwałki i tyle. Wcześniejsze moje posty wyjaśniają wszystko
nic nie wniosłeś do tematu, a oczekujesz gotowca, zainwestuj trochę i potestuj sposoby które jeszcze nie były ruszane

ja swoje już straciłem, ale było warto, choćby dla samej satysfakcji
  • Strona 110 z 168
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 168
  • 1
  • 108
  • 109