Hej wszystkim
Słyszalam, że w telefonach można blokować dostęp do stronek internetowych. Chcę zablokować dostęp do dwóch z nich i jak zrobić to w telefonie Nokia Asha 300? Przeglądarka w telefonie to Opera.

To ci nic nie pomoże,zresztą inne przeglądarki są gorsze od opery mini kiedyś testowałam i tylko opera się nadaje do zwykłego np.codziennego użytku na zwykłym telefonie.A sam system noki s40 nie daje takich możliwości technicznych. Takie coś to możesz na kompie czy laptopie i ewentualnie smartfonie i tablecie ale nie na prostym telefonie z s40...Ale za to możesz całkiem neta wyłączyć.A tak na marginesie czemu chcesz dostęp do tych 2 stronek zablokować? nie prościej nie łączyć się z nimi wcale?w operze mini z tego co wiem to ty decydujesz na jaka stronę wchodzisz a nie dana strona.wertyuiop pisze:A może da się na jakiejś innej przeglądarce w telefonie? O ile takie istnieją na telefon, nie wiem bo od lat korzystam z Opery
Ehh, no pewne sprawy prywatne dlaczego chcę zablokować te stronki. Nie chcę wchodzić, ale nie mogę przestać sprawdzaćsa pisze:To ci nic nie pomoże,zresztą inne przeglądarki są gorsze od opery mini kiedyś testowałam i tylko opera się nadaje do zwykłego np.codziennego użytku na zwykłym telefonie.A sam system noki s40 nie daje takich możliwości technicznych. Takie coś to możesz na kompie czy laptopie i ewentualnie smartfonie i tablecie ale nie na prostym telefonie z s40...Ale za to możesz całkiem neta wyłączyć.A tak na marginesie czemu chcesz dostęp do tych 2 stronek zablokować? nie prościej nie łączyć się z nimi wcale?w operze mini z tego co wiem to ty decydujesz na jaka stronę wchodzisz a nie dana strona.wertyuiop pisze:A może da się na jakiejś innej przeglądarce w telefonie? O ile takie istnieją na telefon, nie wiem bo od lat korzystam z Opery
Operator tu nic ci nie pomoże,co najwyżej odłączy cię od neta całkowicie ,a jak masz ten problem to trenuj silną wolęwertyuiop pisze:
Ehh, no pewne sprawy prywatne dlaczego chcę zablokować te stronki. Nie chcę wchodzić, ale nie mogę przestać sprawdzaćPójście do salonu operatora też nic nie da?