Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
Ricki1980 pisze: Lejek działa tylko na LTE. Na HSPA+ wyciąga tyle na ile pozwala dana stacja.
Co do pierwszego pytania to modem podłączony do laptopa.garfield- pisze:remi89, modem podłączony do laptopa/komputera czy routera ? Potrzebne jest dobre wydajne prądowo USB. Spróbuj zastosować AKTYWNY hub USB. U mnie to było przyczyną.
Druga sprawa to sterowniki, no ale najpierw pierwsze pytanie.
Tez borykałem się z tym tematem. U mnie było i jedno i drugie. Teraz wyciągam elegancko po 63 Mbit/s.
Korzystanie z transmisji danych w ramach usługi odbywa się z prędkością do 15 Mb/s dla pobieranych
danych oraz do 5 Mb/s dla wysyłanych danych.
A już liczyłem na kolejny trick z darmowym internetemRicki1980 pisze:pobierając limit z konta.
Regulamin regulaminem. Testowo (tymczasowo?) zniesiono limity prędkości i leci tyle, na ile pozwala stacja.Przewodnik pisze:Kod: Zaznacz całyRegulamin usługi Formuła 4w1 na kartę. Myślałem, że będzie LTE...Korzystanie z transmisji danych w ramach usługi odbywa się z prędkością do 15 Mb/s dla pobieranych danych oraz do 5 Mb/s dla wysyłanych danych.
Dobrze wiedzieć! Jeszcze nie miałem okazji przetestować, ale dziękuje za informację.Flash999 pisze:Testowo (tymczasowo?) zniesiono limity prędkości i leci tyle, na ile pozwala stacja.